H-P: 8.00 - 18.00, SZ-V: 8-10,16-18

TISZTELT ÜGYFELEINK!
TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET HOGY A RENDKÍVÜLI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL MOSTANTÓL 24 ÓRÁS TELEFONOS ÜGYELETET TARTUNK, HOGY A LEHETŐ LEGGYORSABBAN TUDJUNK REAGÁLNI PARTNEREINK SÜRGŐS MEGKERESÉSEIRE: KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A FUTÁR CÉGEKRE, ÉLELMISZERT, GYÓGYSZERT ÉS EGYÉB ÉLETMENTŐ ESZKÖZÖKET SZÁLLÍTÓ ÜGYFELEINKRE!

AZ EDDIGIEKNÉL IS RUGALMASABB ÉS KEDVEZŐBB FELTÉTELEKKEL BIZTOSÍTJUK 8 DB HŰTŐAUTÓNKAT, 11 DB EMELŐHÁTFALAS AUTÓNKAT ÉS TOVÁBBI TÖBB MINT 40 DB KÜLÖNBÖZŐ MÉRETŰ FURGONUNKAT! EZZEL IS SZERETNÉNK HOZZÁJÁRULNI A KÖZÖS ERŐFESZÍTÉSEKHEZ! KÉRJÜK KERESSEN MINKET A RÉSZLETEKÉRT!

JÁRMŰVEINKET MINDEN BÉRLÉS ELŐTT FERTŐTLENÍTJÜK!

#MARADJOTTHONHATUDSZ

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi időre bérelhetek autót? Bérelhetek egy napnál rövidebb időre is?

Az autóink minimális bérlési ideje 24 óra, ennél rövidebb távra nem tudunk járművet biztosítani. Természetesen, ha önnek így kényelmesebb, autónkat akár néhány óra elteltével is leadhatja, így nem szükséges, hogy a parkolásáról vagy őrzéséről gondoskodjanak.

Szolgáltatásunkat igyekeztük úgy kialakítani, hogy lehetőség szerint minden felhasználói igényt kielégítsünk, ennek köszönhetően autóink akár egészen hosszú távra is kibérelhetőek – tehát az autó egy hosszabb utazás esetén, vagy az építkezés teljes időtartamára önnél maradhat. 

Feltételek, Hűtőautó bérlés, Kisteherautó bérlés

Partnereink