H-P: 7.30 - 17.30, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.30

HÍREINK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi, személyre szabott, nagyon kedvező árakat és feltételeket adunk ügyfeleinknek! Kérjük keressen bennünket a részletekért!

24 órás telefonos ügyfélszolgálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Szolgáltatások

A bérlés menete

Kérjük válassza ki a bérelni kívánt járművet majd lépjen kapcsolatba velünk, hogy le tudjuk foglalni Önnek. Ezt 4 féleképpen teheti meg: személyesen a telephelyünkön, a honlapunkon keresztül az "árajánlat kérés" gombra kattintva, e-mailen vagy telefonon. Bármelyik utat választja biztos lehet benne, hogy kollégánk a lehető leghamarabb kapcsolatba lép Önnel és visszaigazolja foglalását vagy válaszol kérdésére!

11 napnál hosszabb bérlésnél minden esetben egyedi bérleti díjat és egyedi km limitet kalkulálunk, így biztosítva, hogy Ön a legkedvezőbb árat kapja!

A kauciót, az alap bérleti díjat és a kedvezményes autópálya matricát az autó átvételekor, a bérlést megelőzően kell fizetnie. A limit feletti km díja és az esetleges egyéb költségek a bérlés végén kerülnek elszámolásra.

Ha egyszerűen szeretne kisteherautót bérelni, keressen minket!

Béreljen tőlünk navigációt, emelőbékát vagy rögzítőket

Ne csak kisteherautót béreljen tőlünk! A piaci árnál olcsóbban biztosítjuk az alábbi eszközöket: navigáció 1.000 forint/nap, emelőbéka 2.500 forint/nap, rakományrögzítő spanifer vagy rúd 500 forint/nap.

Amennyiben olyan eszközre vagy autóra lenne szüksége, amit nem talál a kínálatunkban, kérjük jelezze kollégánknak és mi mindent megteszünk, hogy beszerezzük Önnek!

Csereautót biztosítunk

Bár járműveink kifogástalan műszaki állapotban és gondos ellenőrzés után kerülnek Önhöz, egy kisebb meghibásodás még a legnagyobb figyelem mellett is előfordulhat. Ilyen esetben mindent megteszünk, hogy a hibát minél előbb kijavítsuk, bárhol érje is Önt a kellemetlenség.

Szükség esetén és lehetőség szerint csereutót is biztosítunk a bérlés további részére, így a meghibásodás miatt nem kell időkieséstől tartania. Ha saját jármű helyett a személyautó, kisbusz vagy kisteherautó bérlést választja, biztos lehet benne, hogy a választott járműtípus mindig a rendelkezésére áll, és nem kell a javítás miatt várakoznia!

Ha megbízható járművet bérelne, hívjon bennünket!

Autó kiszállítás - visszavétel

Kollégánkkal való egyeztetés után a kiválasztott járművet a kért helyen és időben kényelmesen átveheti, vagy leadhatja. Ennek a szolgáltatásnak a feltétele, hogy az alap bérleti díj meghaladja a 100.000 forintot.

A felvétel és visszaadás díja Budapesten egységesen 7500-7500 forint+áfa. Vidéki helyszínekért kérje egyedi ajánlatunkat!

Ha pénzt és időt spórolna, hívjon minket!

Autókölcsönzés sofőrrel

Sofőrjeink bármelyik járművünk bérlése esetén készséggel állnak rendelkezésére. Gyakorlott, hivatásos autóvezetőink szívesen segítenek, ha úgy érzi, nem szeretné a szokatlan méretű, típusú járművet maga vezetni, ha nem akar kimaradni a közös koccintásból, vagy nincs megfelelő jogosítványa a jármű irányításához.

A sőfőr díja 14.000 forint + áfa/8 óra, ezen felül minden megkezdett óra után 1500 forint + áfa fizetendő – azonban sofőrszolgáltatásunk megrendelése esetén a bérléshez kauciót nem számolunk fel. Ezek az árak hétköznap reggel 7 és este 8 óra között érvényesek Hétvégén és ünnepnapokon egyedik díjat számítunk.

Ha pihentetően és biztonságosan szeretne utazni, válasszon minket!

Zárt parkoló a bérlés idejére

Ha tőlünk bérel járművet, akkor sem kell aggódnia, ha az autót éjszakára, vagy a munkavégzés idejére nem tudja megfelelő, zárt parkolóhelyen hagyni. Egyeztessen kollégáinkkal és autóinkat a bérlés idejére zárt telephelyünkön hagyhatja, amennyiben van szabad férőhelyünk. Ez a szolgáltatásunk minden bérlőnknek díjmentes – így az autó őrzésének költségei sem Önt terhelik.

Zárt parkolónkba az autót egyeztetés után bármikor behozhatja és el is viheti, így biztos lehet benne, hogy a gépjármű rugalmasan és a megfelelő állapotban vár önre, amikor a legközelebb szüksége lesz rá. 

Autópálya matrica féláron

Bérelt autóinkhoz féláron biztosítjuk az autópálya matricát, így nem csak pénzt, de a gyorsaság miatt időt is spórolhat. Ha díjköteles útszakaszt szeretne használni, kérjük jelezze nekünk, mert az autóinkra csak cégünkön keresztül lehet matricát vásárolni – ennek ára azonban kedvezményes.

10 napos matrica 3000 forintba, míg a 30 napos matrica 5000 forintba kerül. Átadáskor autóját már a megfelelő matricákkal veheti át – így az autó azonnal, utánajárás nélkül, korlátlanul használható az Ön által választott útvonalon!

A Pest megyei matricát ajándékba adjuk Önnek, azért nem kell fizetnie!

Spóroljon pénzt és időt, béreljen nálunk!

  • Összesen: 7

Partnereink