H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

EGYEDI AJÁNLATOK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Szolgáltatások

A bérlés menete

Kérjük válassza ki a bérelni kívánt járművet majd lépjen kapcsolatba velünk, hogy le tudjuk foglalni Önnek. Ezt 4 féleképpen teheti meg: személyesen a telephelyünkön, a honlapunkon keresztül az "árajánlat kérés" gombra kattintva, e-mailen vagy telefonon. Bármelyik utat választja biztos lehet benne, hogy kollégánk a lehető leghamarabb kapcsolatba lép Önnel és visszaigazolja foglalását vagy válaszol kérdésére!

11 napnál hosszabb bérlésnél minden esetben egyedi bérleti díjat és egyedi km limitet kalkulálunk, így biztosítva, hogy Ön a legkedvezőbb árat kapja!

A kauciót, az alap bérleti díjat és a kedvezményes autópálya matricát az autó átvételekor, a bérlést megelőzően kell fizetnie. A limit feletti km díja és az esetleges egyéb költségek a bérlés végén kerülnek elszámolásra.

Ha egyszerűen szeretne kisteherautót bérelni, keressen minket!

Béreljen tőlünk navigációt, emelőbékát vagy rögzítőket

Ne csak kisteherautót béreljen tőlünk! A piaci árnál olcsóbban biztosítjuk az alábbi eszközöket: navigáció 1.000 forint/nap, emelőbéka 2.500 forint/nap, rakományrögzítő spanifer vagy rúd 500 forint/nap.

Amennyiben olyan eszközre vagy autóra lenne szüksége, amit nem talál a kínálatunkban, kérjük jelezze kollégánknak és mi mindent megteszünk, hogy beszerezzük Önnek!

Csereautót biztosítunk

Bár járműveink kifogástalan műszaki állapotban és gondos ellenőrzés után kerülnek Önhöz, egy kisebb meghibásodás még a legnagyobb figyelem mellett is előfordulhat. Ilyen esetben mindent megteszünk, hogy a hibát minél előbb kijavítsuk, bárhol érje is Önt a kellemetlenség.

Szükség esetén és lehetőség szerint csereutót is biztosítunk a bérlés további részére, így a meghibásodás miatt nem kell időkieséstől tartania. Ha saját jármű helyett a személyautó, kisbusz vagy kisteherautó bérlést választja, biztos lehet benne, hogy a választott járműtípus mindig a rendelkezésére áll, és nem kell a javítás miatt várakoznia!

Ha megbízható járművet bérelne, hívjon bennünket!

Autó kiszállítás - visszavétel

Kollégánkkal való egyeztetés után a kiválasztott járművet a kért helyen és időben kényelmesen átveheti, vagy leadhatja. Ennek a szolgáltatásnak a feltétele, hogy az alap bérleti díj meghaladja a 100.000 forintot.

A felvétel és visszaadás díja Budapesten  15.000-15.000 forint+áfa. Vidéki helyszínekért kérje egyedi ajánlatunkat!

Ha pénzt és időt spórolna, hívjon minket!

Autókölcsönzés sofőrrel

Sofőrjeink bármelyik járművünk bérlése esetén készséggel állnak rendelkezésére. Gyakorlott, hivatásos autóvezetőink szívesen segítenek, ha úgy érzi, nem szeretné a szokatlan méretű, típusú járművet maga vezetni, ha nem akar kimaradni a közös koccintásból, vagy nincs megfelelő jogosítványa a jármű vezetéséhez.

A sőfőr díja 24.000 forint + áfa/8 óra, ezen felül minden megkezdett óra után 3000 forint + áfa fizetendő – azonban sofőrszolgáltatásunk megrendelése esetén a bérléshez kauciót nem minden esetben számolunk fel. Ezek az árak hétköznap reggel 7 és este 8 óra között érvényesek Hétvégén és ünnepnapokon egyedi díjat számítunk.

Ha pihentetően és biztonságosan szeretne utazni, válasszon minket!

Parkolása bérlés ideje alatt

A bérlés ideje alatt szabad hely függvényében az ügyfélparkolónkban vagy a közeli Tesco illetve Mömax parkolókban tudja hagyni autóját!

Gyorsaság, megbízhatóság, rugalmasság!

Autópálya matrica féláron

Bérelt autóinkhoz féláron biztosítjuk az autópálya matricát, így nem csak pénzt, de a gyorsaság miatt időt is spórolhat. Ha díjköteles útszakaszt szeretne használni, kérjük jelezze nekünk, mert az autóinkra csak cégünkön keresztül lehet matricát vásárolni – ennek ára azonban kedvezményes.

10 napos matrica 4.000 forintba, míg a 30 napos matrica 5.000 forintba kerül. Átadáskor autóját már a megfelelő matricákkal veheti át – így az autó azonnal, utánajárás nélkül, korlátlanul használható az Ön által választott útvonalon!

A Pest megyei matrica benne van az alap árban, azért nem kell fizetnie!

Spóroljon pénzt és időt, béreljen nálunk!

  • Összesen: 7

Partnereink

Korányi Kórház

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.