H-P: 8.00 - 18.00, SZ-V: 8-10,16-18

TISZTELT ÜGYFELEINK!
TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET HOGY A RENDKÍVÜLI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL MOSTANTÓL 24 ÓRÁS TELEFONOS ÜGYELETET TARTUNK, HOGY A LEHETŐ LEGGYORSABBAN TUDJUNK REAGÁLNI PARTNEREINK SÜRGŐS MEGKERESÉSEIRE: KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A FUTÁR CÉGEKRE, ÉLELMISZERT, GYÓGYSZERT ÉS EGYÉB ÉLETMENTŐ ESZKÖZÖKET SZÁLLÍTÓ ÜGYFELEINKRE!

AZ EDDIGIEKNÉL IS RUGALMASABB ÉS KEDVEZŐBB FELTÉTELEKKEL BIZTOSÍTJUK 8 DB HŰTŐAUTÓNKAT, 11 DB EMELŐHÁTFALAS AUTÓNKAT ÉS TOVÁBBI TÖBB MINT 40 DB KÜLÖNBÖZŐ MÉRETŰ FURGONUNKAT! EZZEL IS SZERETNÉNK HOZZÁJÁRULNI A KÖZÖS ERŐFESZÍTÉSEKHEZ! KÉRJÜK KERESSEN MINKET A RÉSZLETEKÉRT!

JÁRMŰVEINKET MINDEN BÉRLÉS ELŐTT FERTŐTLENÍTJÜK!

#MARADJOTTHONHATUDSZ

Kisbusz bérlés

Kérjük válassza ki a bérelni kívánt kisbuszt

greenautokolcsonzo_5837009c8ee35.jpg

Citroen Jumper 3.0 NVY-675

1-5. napig: 18.000 Ft/nap
6-10. napig: 17.000 Ft/nap
11. naptól: Egyedi ár

Kisbusz bérlés egyszerűen!

Mindig van olyan alkalom, amikor jó, ha együtt van a csapat. Egy közös nyaralás, egy esküvő, egy céges csapatépítő rendezvény mind olyan alkalmak, amikor egy nagyobb társaság együtt indul útnak, azonban a sok autót koordinálni, parkolóhelyet keresni és a zsúfolt utastérben szorongani senki nem szeretne.

A kisbusz bérlés nem csak praktikus, de biztonságos, költséghatékony és kényelmes megoldás is. B-kategóriás jogosítvánnyal vezethető, tágas járműveink akár még egy hosszabb, külföldi nyaralás alatt is nagy segítséget jelentenek. A személyautó-konvoj a forgalomban akár veszélyes is lehet, az üzemanyagárak drágák, a zsúfoltság miatt pedig az utazás fárasztó.

Kisbuszaink 8-9 személyt képesek befogadni, sofőrjeink pedig készséggel állnak rendelkezésre szükség esetén – így mindenki, az egész csapat pihentetően, kényelmesen utazhat.

Mikor ajánljuk a kisbusz bérlést?

  • Külföldi utazásokon rugalmasabb megoldás: több sofőr is válthatja egymást a volánnál, senki sem fárad el.
  • A dolgozó csapatok kényelmesen juthatnak el a munkavégzés helyszínére, a buszban töltött időt akár tervezésre, megbeszélésre is fordíthatják.
  • A sportcsapatok, zenekarok könnyebben mozoghatnak együtt és marad energiájuk a versenyre, koncertre.

Sofőrszolgálatunk igénybevétele esetén egy esküvőn, vagy egy borkóstoláson mindenki bártan koccinthat a többiekkel.

Tekintse meg további bérelhető járműkínálatunkat!

Partnereink