H-P: 8.00 - 18.00, SZ-V: 8-9,17-18

Akció!
Hosszú távú bérlés esetén.
Kisteherautók: már 4.000 forint/nap-tól.
Hűtőautók: 8.300 forint/nap-tól.
Emelőhátfalas autók: 9.900 forint/nap-tól.
Kisbuszok: 9.900 forint/nap-tól.
Kérje személyre szabott egyedi ajánlatunkat.
Sofőr igénylése esetén kaució nélkül.
Kiszállítást is kérhet.

Dobozos kisteherautó bérlés

Kérjük válassza ki a bérelni kívánt dobozos autót

greenautokolcsonzo_54f025fdd34c6.jpg

Iveco Daily 35C15 MTK-262

1-5. napig: 20.000 Ft/nap
6-10. napig: 19.000 Ft/nap
11. naptól: Egyedi ár
greenautokolcsonzo_576321135018f.jpg

Iveco Daily 35C14 NRJ-987

1-5. napig: 20.000 Ft/nap
6-10. napig: 19.000 Ft/nap
11. naptól: Egyedi ár

Ha egy jó „munkatárs” kell, a dobozos kisteherautó bérlés a megoldás

A dobozos kisteherautó bérlés akkor aktuális, ha valóban nagyméretű tárgyakat kell szállítania, mert ezek vagy nem férnek be másmilyen kialakítású járművekbe, vagy bizonytalanná válik azok kormányzása az áru tömege miatt. A Green Autókölcsönző Budapestnél kibérelhető Iveco Daily modelleknél nem lesznek ilyen gondok. Ha viszont így is bizonytalannak érezné magát a volánnál, sofőrjeink segítenek majd a fuvarozásban.

 

Iveco – jelszó a megbízhatóság

A dobozos kisteherautó kölcsönzés tulajdonképpen a királykategóriát jelenti a kisáruszállító bérlés és a furgon bérlés után. Itt már akkora rakterekkel lehet dolgozni, amibe kis túlzással tényleg minden befér. Budapesten pedig különösen fontos, hogy legyen lehetőség a praktikus és felhasználóbarát rakodásra.

A Green Autókölcsönző Budapest kínálatában két Iveco Daily modell közül lehet választani. Az olasz gyártmányú tehergépkocsik nagyon elismertek ebben a szegmensben, nem véletlen, hogy a világ százhatvan országban mintegy ötezer márkakereskedő és ügyfélszolgálati központ gondoskodik arról, hogy az Iveco járművei mindenkor megbízhatóan szolgáljanak.

 

Strapabíró, megbízható, jól terhelhető

A 2004-es modellünk 2286 köbcentis és 140 lóerős, három személy és összesen nyolc raklapnyi áru szállítására alkalmas kényelmesen. Ehhez 410*210*510 centiméteres raktér nyújt segítséget. „Személyében” egy igazán jó munkatárssal gazdagodik majd a csapata: strapabíró, egyszerre megbízható és jól terhelhető. Kiválóan alkalmas költözéshez, hosszabb vidéki utakra vagy akár futárkodáshoz is. Garantáljuk, hogy a bérleti díj minden egyes forintja megéri majd a kapott minőséget és szolgáltatást.

Négy évvel fiatalabb a másik autónk, amely már kényelmi funkciókkal, klímával és tempomattal is felszerelt. A motor itt már nagyobb, 2998 köbcentis, 150 lóerős, míg a raktér és a szállítható személyek száma nem változott, ahogyan a hatsebességes manuális váltó sem. Az Iveco tehergépkocsijai kedvező fogyasztásúak, ráadásul akkor is biztonságosan kormányozhatóak és kényelmesek maradnak, ha nagyobb, nehezebb rakományt helyezünk el a belső térben. Egy egyszerű B kategóriás jogosítvánnyal vezethető, praktikus mérete és könnyű irányíthatósága miatt a kezelése hamar megszokható, de ha bizonytalannak érzi magát a volánnál, igény esetén sofőrt is kérhet hozzá autókölcsönzőnknél.

Partnereink