H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

EGYEDI AJÁNLATOK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Dobozos kisteherautó bérlés

Kérjük válassza ki a bérelni kívánt dobozos autót

greenautokolcsonzo_576321135018f.jpg

Iveco Daily 35C14 NRJ-987

1-5. napig: 25.000 Ft/nap
6-10. napig: 24.000 Ft/nap
11. naptól: Egyedi ár

Ha egy jó „munkatárs” kell, a dobozos kisteherautó bérlés a megoldás

Nem fér be a csomagtartóba a kedvenc gardróbszekrénye? Nem szeretné hátrahagyni a világ legkényelmesebb kanapéját? Költöztetők helyett egyedül intézné az egészet? Megoldás a dobozos kisteherautó, amivel magával viheti az otthonát, és még fordulnia sem kell.

 

Mire jó a dobozos kisteherautó?

„Most már dobozban, ami fontos!” – énekli híres számában a magyar Quimby együttes. Ők valószínűleg nem a dobozos kisteherautókra gondoltak, amikor megírták a dalt, mindenesetre nagy igazságot fogalmaztak meg. Egy ilyen jármű bérlése leginkább költözéskor aktuális, ilyenkor kell a legtöbb tárgyat magunkkal vinnünk. Ezek között minden bizonnyal nagy méretű szekrények, kanapék is előfordulhatnak, amiket egyszer megvettünk, tehát nem szeretnénk magunk mögött hagyni. Lehet, hogy nem is feltétlenül az anyagi értéke, sokkal inkább az érzelmi kötődés miatt. Egy kedvenc, kényelmes kanapé, egy mindent eltüntető szekrény, egy szép emlékű étkező asztal gyakran jobban hiányzik, mint gondolnánk.

A dobozos kisteherautó pontosan erre való: azok a berendezések, amik más járműbe már nem férnének el, itt bőven helyet kaphatnak. Egy kisáruszállító autóba sok mindent lehet pakolni, nagyon praktikus, akár költözésnél is jól jöhet, még kisebb bútorokat is vihetünk vele A-ból B-be. A nagyobb berendezések szállítására azonban sajnos alkalmatlan. Ha valahogy mégis sikerül azokat bepasszírozni, esetleg olyan áron is, hogy a szekrény alja már kilóg a csomagtartóból, akkor borzasztó igen bizonytalanná válik a jármű kormányzása.

 

Költöztetők helyett autóbérlés

Ha Ön sem költené a pénzét drága költöztetőkre, akiket hetekkel előbb le kell foglalni, akkor a dobozos kisteherautó bérlés jobb megoldás. Azt nem állítjuk, hogy otthona valamennyi bútora, az összes berendezése, minden bőröndje egy körben elfér majd, és csak egyszer kell fordulnia, de az biztos, hogy rengeteg dolgot elnyel. Természetesen nem csak költözésnél ajánljuk, dobozos autót, lehet, hogy egy rendezvénynél, céges szállítani valónál, vagy egy teljesen más jellegű feladatnál kell majd igénybe vennie. Kis túlzással szinte minden belefér, azok a dolgok mindenesetre biztosan, amire egy átlagembernek szükséges lehet.

A doboz rakodótere igen praktikus, könnyedén elrendezhető benne bármi. Autóinkat pedig igen könnyű vezetni, kényelmesen, praktikusan lehet velük parkolni. Ez pedig egy olyan nagy városban, mint Budapest, különösen fontos. Ki tudja? Miért ne adódhatna úgy, hogy a belvárosból kell elszállítani két szekrényt és egy kanapét egy külső kerületbe? Ilyenkor fontos, hogy az autó a lehető legkönnyebben irányítható legyen. Ha Ön mégsem szeretné vezetni a járművet, természetesen azt is megértjük, ilyenkor egy kiváló sofőrt ajánlunk a kocsi mellé.

Ha egy költözés, nagyobb rakodás során nem szeretne többször is fordulni, ha szeretne időt, pénzt spórolni és némi stressztől megkímélni magát, akkor a dobozos kisteherautó bérlés a megoldás.

A dobozos kisteherautó bérlés akkor aktuális, ha valóban nagyméretű tárgyakat kell szállítania, mert ezek vagy nem férnek be másmilyen kialakítású járművekbe, vagy bizonytalanná válik azok kormányzása az áru tömege miatt. A Green Autókölcsönző Budapestnél kibérelhető Iveco Daily modelleknél nem lesznek ilyen gondok. Ha viszont így is bizonytalannak érezné magát a volánnál, sofőrjeink segítenek majd a fuvarozásban.

 

Iveco – jelszó a megbízhatóság

A dobozos kisteherautó kölcsönzés tulajdonképpen a királykategóriát jelenti a kisáruszállító bérlés és a furgon bérlés után. Itt már akkora rakterekkel lehet dolgozni, amibe kis túlzással tényleg minden befér. Budapesten pedig különösen fontos, hogy legyen lehetőség a praktikus és felhasználóbarát rakodásra.

A Green Autókölcsönző Budapest kínálatában két Iveco Daily modell közül lehet választani. Az olasz gyártmányú tehergépkocsik nagyon elismertek ebben a szegmensben, nem véletlen, hogy a világ százhatvan országban mintegy ötezer márkakereskedő és ügyfélszolgálati központ gondoskodik arról, hogy az Iveco járművei mindenkor megbízhatóan szolgáljanak.

 

Strapabíró, megbízható, jól terhelhető

A 2004-es modellünk 2286 köbcentis és 140 lóerős, három személy és összesen nyolc raklapnyi áru szállítására alkalmas kényelmesen. Ehhez 410*210*510 centiméteres raktér nyújt segítséget. „Személyében” egy igazán jó munkatárssal gazdagodik majd a csapata: strapabíró, egyszerre megbízható és jól terhelhető. Kiválóan alkalmas költözéshez, hosszabb vidéki utakra vagy akár futárkodáshoz is. Garantáljuk, hogy a bérleti díj minden egyes forintja megéri majd a kapott minőséget és szolgáltatást.

Négy évvel fiatalabb a másik autónk, amely már kényelmi funkciókkal, klímával és tempomattal is felszerelt. A motor itt már nagyobb, 2998 köbcentis, 150 lóerős, míg a raktér és a szállítható személyek száma nem változott, ahogyan a hatsebességes manuális váltó sem. Az Iveco tehergépkocsijai kedvező fogyasztásúak, ráadásul akkor is biztonságosan kormányozhatóak és kényelmesek maradnak, ha nagyobb, nehezebb rakományt helyezünk el a belső térben. Egy egyszerű B kategóriás jogosítvánnyal vezethető, praktikus mérete és könnyű irányíthatósága miatt a kezelése hamar megszokható, de ha bizonytalannak érzi magát a volánnál, igény esetén sofőrt is kérhet hozzá autókölcsönzőnknél.

Partnereink

Korányi Kórház

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.