H-P: 8.00 - 18.00, SZ-V: 8-9,17-18

Akció!
Hosszú távú bérlés esetén.
Kisteherautók: már 4.000 forint/nap-tól.
Hűtőautók: 8.300 forint/nap-tól.
Emelőhátfalas autók: 9.900 forint/nap-tól.
Kisbuszok: 9.900 forint/nap-tól.
Kérje személyre szabott egyedi ajánlatunkat.
Sofőr igénylése esetén kaució nélkül.
Kiszállítást is kérhet.

Bérlés

Kérjük válassza ki a bérelni kívánt jármű kategóriáját

Kisteherautó bérlés

Kisteherautó bérlés

Költözés, áruszállítás, vidéki munka? Kisteherautó bérléssel bármilyen kisebb szállítási feladat kényelmesen megoldható. Többféle méretű, B-kategóriás jogosítvánnyal vezethető, kifogástalan állapotú autóinkkal állunk magánszemélyek és vállalkozások rendelkezésére.

Hűtőautó bérlés

Hűtőautó bérlés

A hűtőautó bérlés nem csak éttermek, cukrászdák számára lehet fontos: autóinkat akár esküvők ételeinek szállításához, szabadtéri rendezvényekhez, de akár disznóvágás idejére is ajánljuk. Az  állóhűtés funkció parkoláskor is biztonságos tárolást garantál.

Emelőhátfalas kisteherautó bérlés

Emelőhátfalas kisteherautó bérlés

Költözéshez, áruszállításhoz válassza jó műszaki állapotú, tiszta és karbantartott emelőhátfalas kisteherautóinkat. Az emelőhátfalas kisteherautó bérlés praktikus megoldás, ha csak ritkán van szükség nagy autóra, de megbízhatóan szeretne nagyobb terhet mozgatni.

Kisbusz bérlés

Kisbusz bérlés

A kisbusz bérlés bárki számára praktikus, egyszerű lehetőség. Igényes megjelenésű  9 személyes kisbuszunkat is gyakran veszik igénybe céges kirándulásokhoz, esküvőkhöz, sőt síutakhoz, nyaralásokhoz is. Igény esetén sofőrjeink is rendelkezésre állnak.

Teherautó bérlés (>3,5t)

Teherautó bérlés (>3,5t)

Teherautó bérlés szolgáltatásunk akkor nagy segítség, ha csak ritkán kell nagyobb terhet szállítania. Jó állapotú autóink mellé akár sofőrünk segítségét is kérheti, így az sem jelent problémát, ha nem rendelkezik az autó vezetéséhez szükséges jogosítvánnyal.

Személyautó bérlés

Személyautó bérlés

Szervizautó helyett, kísérőjárműként, vagy vidéki utazáshoz autó bérlés szolgáltatásunkat ajánljuk. Kifogástalan műszaki állapotban lévő, praktikus, egyszerű megjelenésű, jól kihasználható autóinkkal egyszerűbb a bevásárlás, de akár a rokonlátogatás is. 

Partnereink