H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

EGYEDI AJÁNLATOK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Gyakran ismételt kérdések

Mit szállíthatok a bérelt kisteherautóval?

Furgonjainkkal sok féle rakományt szállíthat rugalmasan.

Járműflottánkat úgy igyekeztünk kialakítani, hogy minden hétköznapi szállítási feladatra tudjunk megfelelő autót ajánlani. Ennek köszönhetően az autóinkkal szinte mindenféle rakomány szállítható a romlandó ételektől az építési anyagokon át, akár az eladásra szánt áruig.

A kisteherautó bérlés szolgáltatásunkkal a hétköznapi igényeket szeretnénk kiszolgálni, így lehetnek olyan speciális esetek, amikor nem tudunk segíteni. Nincsenek például tartályos, vagy robbanóanyag szállítására alkalmas járműveink sem.

Léteznek speciális rakományok is (például a veszélyes hulladék, vagy a gyógyszerkészítmények), amelyek szállítására szigorú szabályozás vonatkozik: fuvarlevelet kell kiállítani, vagy akár az autó nyomonkövetését is biztosítani kell. Ha úgy érzi, hogy a rakomány ebbe a kategóriába tartozik, fontos, hogy tájékozódjon a szabályokról. Ilyen esetben bátran kérje a mi segítségünket is, igyekezni fogunk megfelelő megoldást találni.

Néhány, szintén speciális esetben a bérelt autókra más szabályozás vonatkozhat, mind a saját tulajdonú gépjárművekre. Az egyik ilyen speciális eset például az élő (haszon)állatok szállítása: itt a saját autónkkal szabadabban mozoghatunk, mint a más tulajdonában lévő, tehát bérelt gépjárművel. Hasonló eset lehet, ha a bérelt autóval valamilyen szolgáltatást szeretnénk nyújtani – például futárként bérelnénk furgont a saját lerobbant autónk helyett. Ha úgy érzi, a rakomány ilyen szempontból problémás lehet, szintén forduljon hozzánk bizalommal bővebb felvilágosításért.

Ha a járműveinket valamilyen speciális feladatra szeretné igénybe venni – például kísérő autóként, vagy nagyon érzékeny áru (például üveglap vagy műtárgyak szállításához, vagy utánfutó vontatásához) – szintén kérje kollégáink segítségét, hogy együtt meggyőződjünk arról, hogy az autó megfelel-e a szabályozásnak.

A kisteherautóink a legtöbb hétköznapi fuvarozási feladatra gond nélkül használhatóak, de van néhány apróság, amit érdemes figyelembe venni.

  • Az autókat csak kitakarított állapotban tudjuk átvenni. Ha ez nem így történik, takarítási díjat számolunk fel.
  • Az autók túlterheléséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő károk a bérlőt terhelik.
  • Léteznek olyan rakományok, amiket gondosan rögzíteni kell a csomagtérben. Ilyenkor érdemes megnézni, hogy a bérbe vett autóban megvannak-e az ehhez megfelelő rögzítési lehetőségek és eszközök. (Gurtnik, rudak, stb.)
  • Az autókat érdemes körültekintően pakolni és terhelni. Főleg költöztetésnél, építkezésnél érdemes lehet nagyobb kapacitású autót választani akkor is, ha a szállítani kívánt áruk súlya alapján egy kisebb autó is elegendő lenne – így biztonságosabban vezethető marad a jármű.
Hűtőautó bérlés, Kisteherautó bérlés

Partnereink

Korányi Kórház

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.