H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

EGYEDI ÁRAK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Gyakran ismételt kérdések

Mit szállíthatok a bérelt kisteherautóval?

Furgonjainkkal sok féle rakományt szállíthat rugalmasan.

Járműflottánkat úgy igyekeztünk kialakítani, hogy minden hétköznapi szállítási feladatra tudjunk megfelelő autót ajánlani. Ennek köszönhetően az autóinkkal szinte mindenféle rakomány szállítható a romlandó ételektől az építési anyagokon át, akár az eladásra szánt áruig.

A kisteherautó bérlés szolgáltatásunkkal a hétköznapi igényeket szeretnénk kiszolgálni, így lehetnek olyan speciális esetek, amikor nem tudunk segíteni. Nincsenek például tartályos, vagy robbanóanyag szállítására alkalmas járműveink sem.

Léteznek speciális rakományok is (például a veszélyes hulladék, vagy a gyógyszerkészítmények), amelyek szállítására szigorú szabályozás vonatkozik: fuvarlevelet kell kiállítani, vagy akár az autó nyomonkövetését is biztosítani kell. Ha úgy érzi, hogy a rakomány ebbe a kategóriába tartozik, fontos, hogy tájékozódjon a szabályokról. Ilyen esetben bátran kérje a mi segítségünket is, igyekezni fogunk megfelelő megoldást találni.

Néhány, szintén speciális esetben a bérelt autókra más szabályozás vonatkozhat, mind a saját tulajdonú gépjárművekre. Az egyik ilyen speciális eset például az élő (haszon)állatok szállítása: itt a saját autónkkal szabadabban mozoghatunk, mint a más tulajdonában lévő, tehát bérelt gépjárművel. Hasonló eset lehet, ha a bérelt autóval valamilyen szolgáltatást szeretnénk nyújtani – például futárként bérelnénk furgont a saját lerobbant autónk helyett. Ha úgy érzi, a rakomány ilyen szempontból problémás lehet, szintén forduljon hozzánk bizalommal bővebb felvilágosításért.

Ha a járműveinket valamilyen speciális feladatra szeretné igénybe venni – például kísérő autóként, vagy nagyon érzékeny áru (például üveglap vagy műtárgyak szállításához, vagy utánfutó vontatásához) – szintén kérje kollégáink segítségét, hogy együtt meggyőződjünk arról, hogy az autó megfelel-e a szabályozásnak.

A kisteherautóink a legtöbb hétköznapi fuvarozási feladatra gond nélkül használhatóak, de van néhány apróság, amit érdemes figyelembe venni.

  • Az autókat csak kitakarított állapotban tudjuk átvenni. Ha ez nem így történik, takarítási díjat számolunk fel.
  • Az autók túlterheléséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő károk a bérlőt terhelik.
  • Léteznek olyan rakományok, amiket gondosan rögzíteni kell a csomagtérben. Ilyenkor érdemes megnézni, hogy a bérbe vett autóban megvannak-e az ehhez megfelelő rögzítési lehetőségek és eszközök. (Gurtnik, rudak, stb.)
  • Az autókat érdemes körültekintően pakolni és terhelni. Főleg költöztetésnél, építkezésnél érdemes lehet nagyobb kapacitású autót választani akkor is, ha a szállítani kívánt áruk súlya alapján egy kisebb autó is elegendő lenne – így biztonságosabban vezethető marad a jármű.
Hűtőautó bérlés, Kisteherautó bérlés

Partnereink

Korányi Kórház

Greenpeace Magyarország

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.