H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

EGYEDI AJÁNLATOK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: 9 személyes kisbusz vezetése – egy teljes családnyi előny

9 személyes kisbusz vezetése – egy teljes családnyi előny

Szerencsére egy B kategóriás jogosítvánnyal már nyugodtan vásárolhatunk vagy bérelhetünk egy 8+1 személyes kisbuszt, így elhárulnak a négykerekű akadályok a nagyobb volumenű családi kirándulások, vagy egyéb, teret igénylő utak előtt. A meglehetősen nagyobb utasteret ugyanis nem csak rokonokkal lehet feltölteni.

Nem muszáj vásárolni, bérelni is lehet

Egy 9 személyes kisbusz megvásárlása talán felesleges pénzkidobás abban az esetben, ha nincs közvetlenül hosszútávú haszna a gépjárműnek. Kárpátalján például úgynevezett „feketetaxizásra” használják az ilyen típusú buszokat, ami annyit jelent, hogy a tulajdonosok fizető utasok nagy számát szállítják a szomszédos országokba rendszerszerűen. Tehát lényegében a busz nem csak munkaeszköz, de munkahely is, ami ideális esetben hosszútávon biztosítja a tulajdonos megélhetését. Amennyiben nekünk nincsenek ilyen perspektíváink, viszont egy-két alkalommal jól jönne a nagyobb utastér, férőhely, érdemes a bérlés lehetőségét is mérlegelni.

9 személyes kisbusz vezetése, de mikor?

Számos olyan alkalom adódhat, amikor valóban hatékonyabb lenne egy busz, mint a meglévő autók sora. Már csak a benzinköltség miatt is érdemes elgondolkozni egy ideiglenes kilencszemélyes beszerzésén, bérlésén. Ilyenek például a családi kirándulások, összejövetelek, mivel ahelyett, hogy nyolc személy kettő, vagy három autóban, alakzatban követi egymást a helyszínre, egy bérelt kisbusszal együtt érhetnek célt, a bérlés összege pedig jóval olcsóbb, mint az út üzemanyagigényének összköltsége. S ha már a konvojról beszélünk, hatékonyabb lehet a vendégek szállítása egy esküvő/lagzi helyszínére is, hiszen nem mindenkinek van kocsija, emellett a négy kerék felelőssége a jó kedélyű, „alkohollal stimulált” mulatozásnak is gátat szabhat. Ugyanez a helyzet a céges összejövetelekkel, csapatépítőkkel is. Egy bérelt kilencszemélyes ezt a problémát könnyen feloldhatja, mivel a lízingben utazó vállalkozások a legtöbb esetben sofőrt is tudnak biztosítani a buszokhoz, amelyek az alkalomhoz illően akár fel is díszíthetők (ez az opció természetesen attól a cégtől függ, amelyiktől béreljük).

Tehát egy kilencszemélyes busz bérlése hatékony és célirányos megoldás lehet olyan alkalmakra, amelyek igénylik a komfortos szállítást több személy számára. Ezek a járművek biztonságosak, jól felszereltek, és már egy B kategóriás jogosítvánnyal is vezethetők. Ha nincs szüksége hosszútávon egy busz nyújtotta extrákra, viszont hirtelen szüksége van arra, hogy sok jó ember, alacsony költséggel elérje a kitűzött úticélját lehetőleg egyszerre, akkor a buszbérlés határozottan kitűnő és ajánlott megoldás.

Partnereink

Korányi Kórház

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.