H-P: 7.30 - 17.30, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.30

SZEPTEMBERI AKCIÓNK!
7 raklapos újszerű Iveco Maxi kisteherautó bérelhető minimum 1 hónapos időtartamra nettó 399.000 ft helyett nettó 299.000 ft-ért havi 6000 km futással!

10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi, személyre szabott, nagyon kedvező árakat és feltételeket adunk ügyfeleinknek! Kérjük keressen bennünket a részletekért!

24 órás telefonos ügyfélszolgálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Blog: 9 személyes kisbusz vezetése – egy teljes családnyi előny

9 személyes kisbusz vezetése – egy teljes családnyi előny

Szerencsére egy B kategóriás jogosítvánnyal már nyugodtan vásárolhatunk vagy bérelhetünk egy 8+1 személyes kisbuszt, így elhárulnak a négykerekű akadályok a nagyobb volumenű családi kirándulások, vagy egyéb, teret igénylő utak előtt. A meglehetősen nagyobb utasteret ugyanis nem csak rokonokkal lehet feltölteni.

Nem muszáj vásárolni, bérelni is lehet

Egy 9 személyes kisbusz megvásárlása talán felesleges pénzkidobás abban az esetben, ha nincs közvetlenül hosszútávú haszna a gépjárműnek. Kárpátalján például úgynevezett „feketetaxizásra” használják az ilyen típusú buszokat, ami annyit jelent, hogy a tulajdonosok fizető utasok nagy számát szállítják a szomszédos országokba rendszerszerűen. Tehát lényegében a busz nem csak munkaeszköz, de munkahely is, ami ideális esetben hosszútávon biztosítja a tulajdonos megélhetését. Amennyiben nekünk nincsenek ilyen perspektíváink, viszont egy-két alkalommal jól jönne a nagyobb utastér, férőhely, érdemes a bérlés lehetőségét is mérlegelni.

9 személyes kisbusz vezetése, de mikor?

Számos olyan alkalom adódhat, amikor valóban hatékonyabb lenne egy busz, mint a meglévő autók sora. Már csak a benzinköltség miatt is érdemes elgondolkozni egy ideiglenes kilencszemélyes beszerzésén, bérlésén. Ilyenek például a családi kirándulások, összejövetelek, mivel ahelyett, hogy nyolc személy kettő, vagy három autóban, alakzatban követi egymást a helyszínre, egy bérelt kisbusszal együtt érhetnek célt, a bérlés összege pedig jóval olcsóbb, mint az út üzemanyagigényének összköltsége. S ha már a konvojról beszélünk, hatékonyabb lehet a vendégek szállítása egy esküvő/lagzi helyszínére is, hiszen nem mindenkinek van kocsija, emellett a négy kerék felelőssége a jó kedélyű, „alkohollal stimulált” mulatozásnak is gátat szabhat. Ugyanez a helyzet a céges összejövetelekkel, csapatépítőkkel is. Egy bérelt kilencszemélyes ezt a problémát könnyen feloldhatja, mivel a lízingben utazó vállalkozások a legtöbb esetben sofőrt is tudnak biztosítani a buszokhoz, amelyek az alkalomhoz illően akár fel is díszíthetők (ez az opció természetesen attól a cégtől függ, amelyiktől béreljük).

Tehát egy kilencszemélyes busz bérlése hatékony és célirányos megoldás lehet olyan alkalmakra, amelyek igénylik a komfortos szállítást több személy számára. Ezek a járművek biztonságosak, jól felszereltek, és már egy B kategóriás jogosítvánnyal is vezethetők. Ha nincs szüksége hosszútávon egy busz nyújtotta extrákra, viszont hirtelen szüksége van arra, hogy sok jó ember, alacsony költséggel elérje a kitűzött úticélját lehetőleg egyszerre, akkor a buszbérlés határozottan kitűnő és ajánlott megoldás.

Partnereink