H-P: 7.30 - 17.30, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.30

NOVEMBERI AKCIÓNK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi, személyre szabott, nagyon kedvező árakat és feltételeket adunk ügyfeleinknek! Kérjük keressen bennünket a részletekért!

24 órás telefonos ügyfélszolgálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Blog: A legegyszerűbb autóbérlés Budapest városában

A legegyszerűbb autóbérlés Budapest városában

Kézenfekvő megoldást jelent cégünk szolgáltatása, ha Budapesten szeretne kisteherautót bérelni. Ehhez azonban van néhány feltételünk, de garantáljuk, hogy mindegyik nagyon egyszerűen betartható. Tudta például, hogy a teli tankra a teli tank a válasz?

Kaució és balesetbiztosítás

Sosem volt még ilyen egyszerű az autóbérlés Budapest városában, nálunk gyorsan és zökkenőmentesen vihet magával kisbuszt vagy éppen teherautót, szükség esetén pedig sofőrt is biztosítunk a járművekhez. Talán nem mondunk sok újdonságot azzal, hogy járművet bérelni a legtöbb cégnél csak kaució ellenében lehet. Nálunk sincs ez máshogy, ennek összege 80 ezertől 300 ezer forintig terjedhet. Ha valaki sofőrrel együtt bérel autót, akkor eltekintünk ettől a biztosítéktól. Milyen extrákat tartalmaz a honlapunkon található bérleti díj? Például a kötelező biztosítást és az újabb autók esetébena a Casco biztosítási díjakat, ezek azonban nem érvényesek a gumisérülésre, valamint az utastérben keletkező kárra sem. Ennek megtérítése már a bérlő felelőssége. Ha véletlenül bérelt autójával szenvedne balesetet, kérjük, hogy haladéktalanul értesítsen bennünket és amennyiben nem egyértelmű, hogy ki volt a baleset okozója rendőrségi jegyzőkönyvre is szükség lesz.  A gépkocsik egyébként minden szükséges hatósági engedéllyel rendelkeznek, nem kell attól tartani, hogy egy közúti ellenőrzésnél bármilyen hiányosságra bukkanhatnak.

 

A pontos bérleti feltételek

Túl sok kérésünk nincs, de a bérleti feltételek közé tartoznak a szokásos papírok, például a személyi, lakcímet igazoló hatósági igazolvány és az érvényes vezetői engedély. Ezen kívül szeretnénk, hogy az autó az átvételkor tapasztalható állapotban kerüljön vissza hozzánk. Járműveinket tisztán adjuk át, kérésünk, hogy így is hozzák vissza a számunkra. Ellenkező esetben 2500 és 5000 forint plusz áfa takarítási díjat számolunk fel. Induláskor Önt teli tank várja, az a kérésünk, hogy így is kapjuk vissza a járművet. Ha valaki 11-nél több napra bérelné ki valamelyik négykerekűt, akkor mindig egyedi biztosítási díjat kalkulálunk ügyfeleinknek.  Ha autópályát használ Magyarországon, mi 50 százalékot elengedünk a díjból. A Pest megyei matrica Önnek nem kerül semmibe. Váratlan, plusz költségek nálunk nincsenek, de a visszahozatal megbeszélt időpontjához képest minden újonnan megkezdett óra után újabb egy napos bérlést számolunk fel. Ha elhozza a saját autóját, akkor annak tárolására a bérlés ideje alatt nem kérünk külön díjat. Az autó szabad hely függvényében parkolhat a telephelyünk előtt.

Partnereink