H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

ÚJDONSÁG!
Nem csak a flottánkat bővítjük folyamatosan! Mostantól már 4 kollégánk áll ügyfeleink rendelkezésére és 4 különböző telefonszámon vagyunk elérhetők a még gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálás érdekében!

Új telefonszámunk: +36 30 1334500

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 70+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Mi a teherautó bérlés folyamata?

Mi a teherautó bérlés folyamata?

A mi tapasztalatunk az, hogy egy átlagos felhasználó 2 évente bérel döntően kisteherautót költözés, nagyobb műszaki cikk vagy bútor vásárlása esetén. Mivel ez hosszú idő, így a következőkben azokat a lépéseket vesszük végig, amik a legtöbb bérléskor biztosan érintve vannak.

 

Válasszuk ki a megfelelő járművet és időszakot

Az esetek döntő részében az határozza meg, hogy mekkora járművet választunk, hogy a szállítani kívánt áru mekkora a leghosszabb méretében. Tehát az ágy hosszában, a mosógép milyen magas. Ezek az információk rendelkezésre állnak a jármű al-oldalakon. Ez után a bérelni kívánt időszakot adjuk meg.

Legyünk tisztába a felmerülő költségekkel

A kiválasztott jármű és bérlési hosszúság alapján már azonnal látjuk a bérlési költséget. De ezen felül mindig kell még fizetni kauciót is, ami egy 100.000-250.000 Ft közötti összeg.

Ha mindkettő rendelkezésre áll, akkor irány a telephely.

A bérleti szerződés alapos átolvasása

Triviálisnak tűnhet, az a tanács, hogy figyelmesen olvasd át a bérleti szerződést, de sokszor ott bukik el a dolog, hogy a bérlő csak átfutja a dokumentumot és nem fordít kellő figyelmet minden egyes pontjára. Ha valami nem világos, nyugodtan tegyél fel kérdéseket. A legtöbb probléma az autó átadásakor szokott felmerülni, ezért feltétlen tanulmányozd az erre vonatkozó részt, hiszen ez kitérhet az autó állapotára, tisztaságára, illetve a benzin mennyiségére is.

Az autó esztétikai átnézése

Átvétel előtt mindig átnézzük veled a járművet, hiszen az ez után előforduló sérülésekért te felelsz, ezért legyél alapos és jegyezzünk fel mindig látható sérülést.

 

Ez után következik az átvétel, majd a bérlési időszak. Ennek lejárta után visszahozod a telephelyre a járművet, ahol közösen ismét átnézzük és ha minden rendben volt, akkor visszaadjuk a kaució összegét.

 

Partnereink

Korányi Kórház

Greenpeace Magyarország

Magyar Nemzeti Cirkusz

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.