H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

ELEKTROMOS KISTEHERAUTÓ BÉRLÉS HOSSZÚ TÁVRA!
Amennyiben hosszú távra (min 2-3 évre) szeretne elektromos kisteherautót bérelni kérjük keressen minket kedvező és egyedi feltételekért.

Normál kisteherautóinkra 10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Mi a teherautó bérlés folyamata?

Mi a teherautó bérlés folyamata?

A mi tapasztalatunk az, hogy egy átlagos felhasználó 2 évente bérel döntően kisteherautót költözés, nagyobb műszaki cikk vagy bútor vásárlása esetén. Mivel ez hosszú idő, így a következőkben azokat a lépéseket vesszük végig, amik a legtöbb bérléskor biztosan érintve vannak.

 

Válasszuk ki a megfelelő járművet és időszakot

Az esetek döntő részében az határozza meg, hogy mekkora járművet választunk, hogy a szállítani kívánt áru mekkora a leghosszabb méretében. Tehát az ágy hosszában, a mosógép milyen magas. Ezek az információk rendelkezésre állnak a jármű al-oldalakon. Ez után a bérelni kívánt időszakot adjuk meg.

Legyünk tisztába a felmerülő költségekkel

A kiválasztott jármű és bérlési hosszúság alapján már azonnal látjuk a bérlési költséget. De ezen felül mindig kell még fizetni kauciót is, ami egy 100.000-250.000 Ft közötti összeg.

Ha mindkettő rendelkezésre áll, akkor irány a telephely.

A bérleti szerződés alapos átolvasása

Triviálisnak tűnhet, az a tanács, hogy figyelmesen olvasd át a bérleti szerződést, de sokszor ott bukik el a dolog, hogy a bérlő csak átfutja a dokumentumot és nem fordít kellő figyelmet minden egyes pontjára. Ha valami nem világos, nyugodtan tegyél fel kérdéseket. A legtöbb probléma az autó átadásakor szokott felmerülni, ezért feltétlen tanulmányozd az erre vonatkozó részt, hiszen ez kitérhet az autó állapotára, tisztaságára, illetve a benzin mennyiségére is.

Az autó esztétikai átnézése

Átvétel előtt mindig átnézzük veled a járművet, hiszen az ez után előforduló sérülésekért te felelsz, ezért legyél alapos és jegyezzünk fel mindig látható sérülést.

 

Ez után következik az átvétel, majd a bérlési időszak. Ennek lejárta után visszahozod a telephelyre a járművet, ahol közösen ismét átnézzük és ha minden rendben volt, akkor visszaadjuk a kaució összegét.

 

Partnereink

Korányi Kórház

Greenpeace Magyarország

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.