H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

ELEKTROMOS KISTEHERAUTÓ BÉRLÉS HOSSZÚ TÁVRA!
Amennyiben hosszú távra (min 2-3 évre) szeretne elektromos kisteherautót bérelni kérjük keressen minket kedvező és egyedi feltételekért.

Normál kisteherautóinkra 10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Autóbérlés külföldön? Ezekre figyeljen!

Autóbérlés külföldön? Ezekre figyeljen!

Sok országban kifejezetten megéri turistaként autót bérelni. Meggyorsítja az A-ból B-be való haladást, ha nem elég fejlett a tömegközlekedés, de élményként is kiváló így felfedezni a látnivalókat. Érdemes azonban odafigyelni néhány dologra, hogy zökkenőmentes legyen a nyaralás.

 

 

Autóbérlés külföldön

Sokan nem mernek belevágni a külföldi autóbérlésbe nyaralás alkalmával, mivel nincs tapasztalatuk a témában. Jó néhány dologra kell figyelni, de egyáltalán nem bonyolult az eljárás. Vegyük sorra! A bérleti feltételek minden cég esetében változhatnak, így elutazás előtt érdemes ezeket alaposan tanulmányozni a honlapon, hogy a helyszínen már véletlenül se érjen bennünket meglepetés. A legtöbb országban 21 év alatt nem adnak bérbe autót. Ez nem a más megítélésű nagykorúság miatt van, hanem mert létezik az a feltétel, hogy legalább kétéves legyen a sofőr jogosítványa. Érdemes egyébként a repülő leszállásának helyszíne közelében kiválasztani egy autóbérlős céget, hogy ne kelljen még taxira, tömegközlekedésre is költeni, amíg eljutunk az autóért. Az autó átvételkor mindenképpen ellenőrizzük le annak állapotát, műszaki tudásunk minden tartalékát használjuk ki ehhez. A hibákat jelöljük be a cég által rendelkezésünkre bocsátott biztosítási papíron, még az egészen aprókra is szánjunk időt. Ha szükséges, vagy nincs meg a bizalmunk, fotózzunk. Jellemzően ezzel nem élnek vissza a cégek, de jobb félni, mint megijedni. Ellenőrizzük azt is, hogy ugyanakkora-e a bérleti díj, mint ahogy azt a honlapon láttuk. Ezzel többször próbálnak trükközni a cégek. Ne hagyjuk magunkat, ragaszkodjunk a korábban olvasottakhoz.

Bérleti díj és dombornyomott hitelkártya

A Magyarországon kiállított jogosítvány nemzetközi vezetői engedély is egyben, így ezzel a dokumentummal nem érhet meglepetés bennünket sem a cégnél, sem pedig egy közúti ellenőrzés során. Milyen biztosítás a megfelelő? Ez talán a legnehezebb része a témának, ugyanis többféle lehetőség közül választhatunk. Lehetőség van napi biztosítási díj fizetésre, így a bérlés megúszható önrész nélkül is. Ha nem ezt választjuk, akkor kauciót kell fizetnünk, általában ezt az összeget zárolják a kártyánkon. A kettőt együtt is lehet alkalmazni: köthetünk egy alapbiztosítást, mellé pedig egy kisebb összeget zároltathatunk a számlánkon. A zárolásra nagyon figyeljünk, mert sok cég egyszerűen elfelejti a folyamatot, erre egyébként törvényileg 30 nap áll rendelkezésükre. Kivételes esetekben ez elhúzódhat 60 napig is. Minden esetben érdeklődjük meg, hogy pontosan hány napra szól a folyamat. Bérlésre egyébként csak dombornyomott bankkártyával van lehetőségünk, és a plasztik tulajdonosa vezetheti majd az autót. Arra is van lehetőség, hogy más legyen a sofőr, de csak felár ellenében. Ha van rá mód, mindenképpen olyan opciót válasszunk a bérlésnél, hogy az üzemanyagszint ugyanakkora legyen visszavételkor, mint amikor elindultunk a kocsival. Ez a legcélszerűbb, ezzel tudnak legnehezebben átverni bennünket. Tehát a téma az autóbérlés külföldön? Ezekre figyeljen!

Partnereink

Korányi Kórház

Greenpeace Magyarország

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.