H-P: 7.30 - 17.30, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.30

HÍREINK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi, személyre szabott, nagyon kedvező árakat és feltételeket adunk ügyfeleinknek! Kérjük keressen bennünket a részletekért!

24 órás telefonos ügyfélszolgálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Blog: Az ideális furgont keresed?

Az ideális furgont keresed?

Amikor olyan dolgokat kell szállítanunk, amik nem férnek be egy átlagos személyautóba, akkor nagyobb járműre lesz szükség. A következőben felsoroljuk, hogy furgonbérlés esetén mik az ideális furgon jellemzői.

 

Kellően nagy

Egyértelműnek tűnik, de mégis ez a leggyakoribb eset, hogy a bérléstől számított 1 órában visszahozzák a furgont, hogy „Nincs esetleg nagyobb?!”. Mindig mérjük le/nézzünk utána, hogy amit vinni akarunk, az a 3 dimenzióban milyen méretekkel rendelkezik.

Ha a furgon méreteihez közeli méretű a szállítani kívánt tárgy, akkor mindenképpen nézzétek meg, hogy a kocsiajtón befér-e.

 

Kellően erős és megbízható

Bepakoltunk mindent, de a jármű lerobban vagy éppen nem tud felmenni egy meredek budai utcán?! Nincs is ennél kellemetlenebb a pakolás közben. Éppen ezért a furgon kínálatunk mindig a kategóriájuk leginkább megbízható darabjaiból áll, megfelelően erősek is, így biztosan célba érnek.

 

Belefér minden „szállító”

Nincs annál rosszabb, hogy valakinek hátra kell ülni a szállításhoz (ami egyébként szabálysértés is). Mindig nézzük meg, hogy hány személyt tud az árun kívül szállítani a jármű. Nálunk a legtöbb jármű 3 személyt tud szállítani.

Ha mindössze ezt a 3 szabályt észben tartjuk, akkor nyugodtan vághatunk neki a szállításnak, hiszen az ideális furgont sikerült bérelnünk. 

Partnereink