H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

ELEKTROMOS KISTEHERAUTÓ BÉRLÉS HOSSZÚ TÁVRA!
Amennyiben hosszú távra (min 2-3 évre) szeretne elektromos kisteherautót bérelni kérjük keressen minket kedvező és egyedi feltételekért.

Normál kisteherautóinkra 10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Az ideális furgont keresed?

Az ideális furgont keresed?

Amikor olyan dolgokat kell szállítanunk, amik nem férnek be egy átlagos személyautóba, akkor nagyobb járműre lesz szükség. A következőben felsoroljuk, hogy furgonbérlés esetén mik az ideális furgon jellemzői.

 

Kellően nagy

Egyértelműnek tűnik, de mégis ez a leggyakoribb eset, hogy a bérléstől számított 1 órában visszahozzák a furgont, hogy „Nincs esetleg nagyobb?!”. Mindig mérjük le/nézzünk utána, hogy amit vinni akarunk, az a 3 dimenzióban milyen méretekkel rendelkezik.

Ha a furgon méreteihez közeli méretű a szállítani kívánt tárgy, akkor mindenképpen nézzétek meg, hogy a kocsiajtón befér-e.

 

Kellően erős és megbízható

Bepakoltunk mindent, de a jármű lerobban vagy éppen nem tud felmenni egy meredek budai utcán?! Nincs is ennél kellemetlenebb a pakolás közben. Éppen ezért a furgon kínálatunk mindig a kategóriájuk leginkább megbízható darabjaiból áll, megfelelően erősek is, így biztosan célba érnek.

 

Belefér minden „szállító”

Nincs annál rosszabb, hogy valakinek hátra kell ülni a szállításhoz (ami egyébként szabálysértés is). Mindig nézzük meg, hogy hány személyt tud az árun kívül szállítani a jármű. Nálunk a legtöbb jármű 3 személyt tud szállítani.

Ha mindössze ezt a 3 szabályt észben tartjuk, akkor nyugodtan vághatunk neki a szállításnak, hiszen az ideális furgont sikerült bérelnünk. 

Partnereink

Korányi Kórház

Greenpeace Magyarország

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.