H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

EGYEDI ÁRAK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Az ideális furgont keresed?

Az ideális furgont keresed?

Amikor olyan dolgokat kell szállítanunk, amik nem férnek be egy átlagos személyautóba, akkor nagyobb járműre lesz szükség. A következőben felsoroljuk, hogy furgonbérlés esetén mik az ideális furgon jellemzői.

 

Kellően nagy

Egyértelműnek tűnik, de mégis ez a leggyakoribb eset, hogy a bérléstől számított 1 órában visszahozzák a furgont, hogy „Nincs esetleg nagyobb?!”. Mindig mérjük le/nézzünk utána, hogy amit vinni akarunk, az a 3 dimenzióban milyen méretekkel rendelkezik.

Ha a furgon méreteihez közeli méretű a szállítani kívánt tárgy, akkor mindenképpen nézzétek meg, hogy a kocsiajtón befér-e.

 

Kellően erős és megbízható

Bepakoltunk mindent, de a jármű lerobban vagy éppen nem tud felmenni egy meredek budai utcán?! Nincs is ennél kellemetlenebb a pakolás közben. Éppen ezért a furgon kínálatunk mindig a kategóriájuk leginkább megbízható darabjaiból áll, megfelelően erősek is, így biztosan célba érnek.

 

Belefér minden „szállító”

Nincs annál rosszabb, hogy valakinek hátra kell ülni a szállításhoz (ami egyébként szabálysértés is). Mindig nézzük meg, hogy hány személyt tud az árun kívül szállítani a jármű. Nálunk a legtöbb jármű 3 személyt tud szállítani.

Ha mindössze ezt a 3 szabályt észben tartjuk, akkor nyugodtan vághatunk neki a szállításnak, hiszen az ideális furgont sikerült bérelnünk. 

Partnereink

Korányi Kórház

Greenpeace Magyarország

Magyar Nemzeti Cirkusz

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.