H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

ELEKTROMOS KISTEHERAUTÓ BÉRLÉS HOSSZÚ TÁVRA!
Amennyiben hosszú távra (min 2-3 évre) szeretne elektromos kisteherautót bérelni kérjük keressen minket kedvező és egyedi feltételekért.

Normál kisteherautóinkra 10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Citroën kisteherautók – béreljen csúcsminőséget

Citroën kisteherautók – béreljen csúcsminőséget

A Citroën francia gépjárműgyártó méltán híres kisteherautóiról, amelyek kategóriájukban a csúcsminőséget képviselik. Amennyiben bérlés vagy kölcsönzés szándékával érdeklődik a modelljeik iránt, a Citroën kisteherautók közül kettőt kiemelten is tudunk ajánlani.

 

 

Citroën Berlingo: az ördög a részletekben lakozik

A Citroen Berlingo 1996 óta szerepel a francia cég modellpalettáján, azóta is népszerű, nem csoda, hogy több kiadást megélt. Haszongépjárműnek szánták, méghozzá a C15 helyett, éppen ezért már a tervezésként minden fontos paramétert számításba vettek. Ennek köszönhető, hogy több hasznos részletet is elhelyeztek benne, ilyen a tető alatti tér kihasználására szolgáló polcrendszer, vagy az összehajtható bevásárlókosár. Ez utóbbi akkor hasznos, ha kevés tárgyat szállítunk, így azok nem gurulnak majd szét a raktérben. A kocsi a legkülönfélébb szakmai igényeknek is képes megfelelni, mindezt úgy, hogy egy karakteres, szép megjelenés társul mellé. Pakolásnál a felfelé nyíló hátsó ajtó esővédőként is funkcionál, de más szempontból a két oldalra nyíló változat is praktikus lehet, optimális hozzáférést biztosítva a rakodófelülethez. Hasznos terhelhetősége 850 kilogramm, raktérfogata 4,1 köbméter, amellyel rengeteg igény kielégít, ráadásul akár egy 325 centiméter hosszú tárgy is elfér a legújabb változatban. A kerékjárati dobok közötti hasznos szélessége 1,23 méter. Olyan vezetést segítő rendszerek tartozhatnak a felszereltséghez, mint a Grip Control továbbfejlesztett kipörgésgátló, a visszagurulásgátló, valamint a sebességhatároló funkció, amely megakadályozza, hogy a jármű túllépje az előre beprogramozott maximumot. Létezik elektromos és gázüzemű változata is.

 

Citroën Jumper: szinte minden elfér benne

A Citroen Jumper 1994-ben jött ki, 2006-ig az első változatot árulták, 2014-ig a másodikat, azóta pedig a harmadik, továbbfejlesztett modell vásárolható meg. A hasznos raktérfogata 17 köbméterig terjed – szinte minden elfér benne. A hátsó ajtók magassága 2,03 méter, a szélessége pedig 1,422 méter, ez több szakember szerint a legjobb a kategóriában. Az oldalsó tolóajtók szélessége elérheti az 1,25 métert, itt is könnyedén megoldható a pakolás. A legújabb modell rendelkezik HDC-vel, azaz lejtmenetvezérlővel, amely minden külső körülményt figyelembe véve szabályozza a sebességet, míg a tolatókamerába rakodásfigyelő funkciót építettek be. A kerékdobok között 1,42 méter, míg az oldalfalak között 1,87 méter a távolság, ezzel a kategória legnagyobb rakodási szélességével rendelkezik. Szintén előnyös az állítható rugózású vezetőülés, a műszerfalra helyezett sebességváltó, és a könnyen hozzáférhető 12 voltos csatlakozó, de a hűthető és zárható kesztyűtartó is elnyeri majd a tetszését.

Partnereink

Korányi Kórház

Greenpeace Magyarország

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.