H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

ÚJDONSÁG!
Nem csak a flottánkat bővítjük folyamatosan! Mostantól már 4 kollégánk áll ügyfeleink rendelkezésére és 4 különböző telefonszámon vagyunk elérhetők a még gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálás érdekében!

Új telefonszámunk: +36 30 1334500

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 70+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Citroën kisteherautók – béreljen csúcsminőséget

Citroën kisteherautók – béreljen csúcsminőséget

A Citroën francia gépjárműgyártó méltán híres kisteherautóiról, amelyek kategóriájukban a csúcsminőséget képviselik. Amennyiben bérlés vagy kölcsönzés szándékával érdeklődik a modelljeik iránt, a Citroën kisteherautók közül kettőt kiemelten is tudunk ajánlani.

 

 

Citroën Berlingo: az ördög a részletekben lakozik

A Citroen Berlingo 1996 óta szerepel a francia cég modellpalettáján, azóta is népszerű, nem csoda, hogy több kiadást megélt. Haszongépjárműnek szánták, méghozzá a C15 helyett, éppen ezért már a tervezésként minden fontos paramétert számításba vettek. Ennek köszönhető, hogy több hasznos részletet is elhelyeztek benne, ilyen a tető alatti tér kihasználására szolgáló polcrendszer, vagy az összehajtható bevásárlókosár. Ez utóbbi akkor hasznos, ha kevés tárgyat szállítunk, így azok nem gurulnak majd szét a raktérben. A kocsi a legkülönfélébb szakmai igényeknek is képes megfelelni, mindezt úgy, hogy egy karakteres, szép megjelenés társul mellé. Pakolásnál a felfelé nyíló hátsó ajtó esővédőként is funkcionál, de más szempontból a két oldalra nyíló változat is praktikus lehet, optimális hozzáférést biztosítva a rakodófelülethez. Hasznos terhelhetősége 850 kilogramm, raktérfogata 4,1 köbméter, amellyel rengeteg igény kielégít, ráadásul akár egy 325 centiméter hosszú tárgy is elfér a legújabb változatban. A kerékjárati dobok közötti hasznos szélessége 1,23 méter. Olyan vezetést segítő rendszerek tartozhatnak a felszereltséghez, mint a Grip Control továbbfejlesztett kipörgésgátló, a visszagurulásgátló, valamint a sebességhatároló funkció, amely megakadályozza, hogy a jármű túllépje az előre beprogramozott maximumot. Létezik elektromos és gázüzemű változata is.

 

Citroën Jumper: szinte minden elfér benne

A Citroen Jumper 1994-ben jött ki, 2006-ig az első változatot árulták, 2014-ig a másodikat, azóta pedig a harmadik, továbbfejlesztett modell vásárolható meg. A hasznos raktérfogata 17 köbméterig terjed – szinte minden elfér benne. A hátsó ajtók magassága 2,03 méter, a szélessége pedig 1,422 méter, ez több szakember szerint a legjobb a kategóriában. Az oldalsó tolóajtók szélessége elérheti az 1,25 métert, itt is könnyedén megoldható a pakolás. A legújabb modell rendelkezik HDC-vel, azaz lejtmenetvezérlővel, amely minden külső körülményt figyelembe véve szabályozza a sebességet, míg a tolatókamerába rakodásfigyelő funkciót építettek be. A kerékdobok között 1,42 méter, míg az oldalfalak között 1,87 méter a távolság, ezzel a kategória legnagyobb rakodási szélességével rendelkezik. Szintén előnyös az állítható rugózású vezetőülés, a műszerfalra helyezett sebességváltó, és a könnyen hozzáférhető 12 voltos csatlakozó, de a hűthető és zárható kesztyűtartó is elnyeri majd a tetszését.

Partnereink

Korányi Kórház

Greenpeace Magyarország

Magyar Nemzeti Cirkusz

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.