H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

ELEKTROMOS KISTEHERAUTÓ BÉRLÉS HOSSZÚ TÁVRA!
Amennyiben hosszú távra (min 2-3 évre) szeretne elektromos kisteherautót bérelni kérjük keressen minket kedvező és egyedi feltételekért.

Normál kisteherautóinkra 10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Ezekre figyeljünk, amikor kisteherautót bérlünk

Ezekre figyeljünk, amikor kisteherautót bérlünk

Az autóbérlés egy gyors és megbízható megoldás szükség esetén, átmeneti problémákra. Cikkünkben összegyűjtöttünk minden olyan szempontot, amit érdemes figyelemebe venni kisteherautó bérlés előtt.

A legtöbb esetben kisteherautóra költözéskor, nagyobb bútorok mozgatása során van szükség, esetleg, ha sporteszközöket, hangszereket nagyobb tárgyakat szeretnénk szállítani. Ezekhez külön megvásárolni egy kisteherautót elég nagy luxus, így az ilyen esetekre legkézenfekvőbb megoldás a járműbérlés.

Első és legfontosabb lépés, hogy megbízható autóbérléssel foglalkozó céget válasszunk, ahol garantáltan kifogástalan műszaki állapotú autók közül válogathatunk, illetve a hivatalos papírok is rendben vannak.

Mindig az igényeknek megfelelő járművet válaszd ki. Mérlegeld, hogy milyen eszközök szállításához van szükség a kisteherautóra, majd ez alapján válassz a platós vagy a zárt rakterű teherautó között. A speciális rakományok szállítására szigorú szabályozás vonatkozik. Bérlés előtt érdemes tájékozódni a szabályokról vagy kérheted a kisteherautó bérléssel foglalkozó cég segítségét.

Vedd figyelembe a jármű méretét, bizonyosodj meg róla, hogy elegendő hely áll rendelkezésre a szállításhoz.

Gondolj az extrákra is. A forró nyári napokon valódi felüdülés beülni egy klímás járműbe, nem is beszélve arról, ha pl. költöztetéshez van szükség a kisteherautóra, hiszen pakolás közben könnyedén kitikkad az ember.

A bérlés során kötött szerződés minden fontos információt rögzít. Érdemes átgondolni, hogy milyen következményekkel járhat, ha egy közeli ismerőstől kérnek kölcsön egy kisteherautót és ez idő alatt hibásodik meg, mely egy roppant kellemetlen szituációt tud szülni. Mindenképpen a bérlést ajánljuk, a kellemetlen helyzetek elkerülése végett.

Partnereink

Korányi Kórház

Greenpeace Magyarország

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.