H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

EGYEDI AJÁNLATOK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Falusi kaland bérelt kisteherautóval

Falusi kaland bérelt kisteherautóval

Egy kis szilvalével megúsztuk!

Egy éve teljesült az álmunk és végre tudtunk venni egy kisebb hobbitelket Budapest mellett. Városi emberek lévén nem sok tapasztalatunk volt, de belevágtunk. Az 5 és 7 éves kisfiaink is nagyon élvezik, hogy hét végén szabadon rohangálhatnak és nekünk is jó kikapcsolódás egy kis kertészkedés a munka után. 

A kisteherautó bérlés akkor fogalmazódott meg bennünk, amikor tavaly feltörték a telken található kis házunkat, és néhány fontos szerszámnak, például egy permetezőnek és egy fűnyírónak is lába kélt. Innentől kezdve a legpraktikusabb megoldásnak az tűnt, hogy a nagyobb értékű dolgokat nem tároljuk hosszú távon a telken, hanem télire bepakoljuk a lakásunk alatti pincébe.

Mivel idén egy kisebb építkezésre is szükség volt és több dolgot is oda és vissza kellett vinni a ház és a telek között, gondoltuk, ideje kipróbálni a dolgot és kibéreltünk egy kisteherautót a Green Autókölcsönzőtől egy hosszú hétvégére.

A férjem már többször vezetett ilyen nagyobb autót, de elsőre nem szerettünk volna valami nagyon naggyal próbálkozni. Utólag kiderült, hogy ez hiba volt. Az áruházban derült ki, hogy kétszer kell fordulnunk, mert a kocsiba nem fértek volna el egyszerre a kerti járólapok és az általunk rendelt ládás facsemeték. Az eggyel nagyobb teherautóval ez nem lett volna gond.

Arról is teljesen megfeledkeztünk, hogy a facsemetékkel a kicsit göröngyösebb úton a telek felé már nem lesz olyan egyszerű manőverezni – soha többet nem indulunk el úgy, hogy nem viszünk magunkkal gurtnit, léceket, és olyan eszközöket, amikkel jó erősen rögzíteni tudjuk a hasonló dolgokat az autó belsejében.

A nagy autóra a szomszédok is felfigyeltek. A másik telekről érdeklődtek is, hogy nem tudnák-e levinni a kocsival két birkát a komphoz. A férjem végül nem ment bele a dologba, pedig a fiúknak tetszett az ötlet. Mint kiderült, a páromnak volt igaza – bérelt autóval állatot szállítani nem csak hogy „nem illik” de erre külön szabályok is vonatkoznak. Ez egyébként jó hír, mert van mit mondani a srácoknak, ha azért nyúznak, hogy vigyünk haza vaddisznót, dinoszauruszt vagy éppen pónilovat.

Azért minden nem ment zökkenő mentesen és ez sajnos szó szerint volt értendő. Már hazafelé tartottunk, amikor megláttuk, hogy az út szélén jó áron lehet szilvát kapni. Jól fel is pakoltunk belőle, de megint belefutottunk abba, hogy nem volt mivel rögzíteni a csomagtérben lévő dolgokat.

Mire megérkeztünk, a tervezett lekvár gyakorlatilag megfőzte saját magát, csak sajnos az egész pépet a bérelt furgon aljáról kellett összekaparni. A fiúk és én megpróbáltunk közös erővel kitakarítani, de végül több órás munka után úgy döntöttünk, bevalljuk a bűnünket a kölcsönzőben és kifizetjük a takarítás díját – tanulópénz, legközelebb jobban csináljuk.

A „nagy autós hétvége” minden kalandunk ellenére pozitívan zárult és az autókölcsönző személyzete is nagyon megértő és rugalmas volt, így biztos, hogy máskor is a Green Autókölcsönzőtől bérlünk kisteherautót. Azt viszont mindenkinek ajánljuk, hogy felpakolás előtt alaposan gondolja végig, mit és hogyan szeretne szállítani. A hétfejű sárkányt, az aranyszőrű bárányt és a rögzítetlen lekvárnak valót azonban családilag nem javasoljuk!

Partnereink

Korányi Kórház

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.