H-P: 7.30 - 17.30, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.30

OKTÓBERI AKCIÓNK!
7 raklapos újszerű Iveco Maxi kisteherautó bérelhető minimum 1 hónapos időtartamra nettó 399.000 ft helyett nettó 299.000 ft-ért havi 6000 km futással!

10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi, személyre szabott, nagyon kedvező árakat és feltételeket adunk ügyfeleinknek! Kérjük keressen bennünket a részletekért!

24 órás telefonos ügyfélszolgálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Blog: Kisteherautó bérlés külföldre? Segítünk!

Kisteherautó bérlés külföldre? Segítünk!

Több oka is lehet annak, ha valaki külföldre utazik, és kisteherautót szeretne bérelni. Mi minden eshetőségre felkészülve kínálunk megoldást valamennyi élethelyzetre. Külföldi túra, költözés, szállítmányozás – az összes célra tudunk járművet biztosítani. Mindezt pedig kedvező áron, egyedi ajánlatokkal garantáljuk.

 

 

Ilyenkor érdemes kisteherautót bérelni

Ha egy költözés, esetleg fuvarozás alkalmával nem szeretne többször fordulni, akkor jó ötlet kisteherautót bérelni. Igaz ez külföldre költözés alkalmával is. Ha csak a szomszédos országok valamelyikéről van szó, akkor végképp megéri ebben gondolkodni. Olyan autót érdemes választani, amibe minden befér, ami egy élet újrakezdéséhez vagy folytatásához szükséges. A kisteherautó bérlés külföldre természetesen nem költözésnél a legjellemzőbb, ügyfeleink valamilyen küldemény, áru szállításánál veszik legtöbbször igénybe. A Green Autókölcsönzőnél mintegy egytucat ilyen jármű bélrésére van lehetősége. Jó hat tudja, hogy csak a Pest megyei autópálya matrica számít alapszolgáltatásnak, a máshova érvényes papírokat Önnek kell beszereznie.

Külföldi túra? Kisteherautó bérlés külföldre!

Egy kisteherautó nem csak akkor jöhet jól, ha valaki költözik, vagy valamilyen nagyobb szállítmányt visz valahova. Könnyen elképzelhető, hogy külföldi túra esetén is kisteherautóra van szükség. Vegyünk egy konkrét példát: ha Ön nagyobb társasággal utazik síelni, és mindenkinek saját felszerelése van, akkor azokat valahogy el is kell szállítani. A legegyszerűbb egy kisteherautóba pakolni a holmikat, aminek vezetésére a társaság kijelöl egy vagy két sofőrt. A többiek pedig utazhatnak személyi autóval, így mindenki kényelmesen elfér. Ugye milyen egyszerű? Ugyanígy például búvárkodáshoz is ideális, de akkor is ajánljuk, ha a csapat mondjuk kerékpárokat szállítana valamiért. Mielőtt útnak indulnának, a kisteherautó bérlés Budapesten történik, járművet ugyanide várjuk vissza, a saját telephelyünkre. Az üzemanyagról, a tankolásról egyeztessünk személyesen!

Vegyük sorra miket kínálunk:

  • Assistance szolgáltatás
  • Személyautó tárolása a zárt telephelyünkön
  • Magyar autópálya-matrica
  • Valamennyi kisteherautónk vezethető B kategóriás jogosítvánnyal
  • Igény esetén sofőrszolgáltatás

Ha Önnél is aktuális a külföldi bérlés, akkor keresse bátran ügyfélszolgálatunkat, kérjen egyedi árajánlatot. Minden esetben igyekszünk optimális megoldást találni minden igényre, és olyan megoldást találni, ami mindenki számára tökéletes.

Partnereink