H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

ELEKTROMOS KISTEHERAUTÓ BÉRLÉS HOSSZÚ TÁVRA!
Amennyiben hosszú távra (min 2-3 évre) szeretne elektromos kisteherautót bérelni kérjük keressen minket kedvező és egyedi feltételekért.

Normál kisteherautóinkra 10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Lehetséges autót bérelni hitelkártya nélkül?

Lehetséges autót bérelni hitelkártya nélkül?

A legtöbb országban egyáltalán nem egyszerű autót bérelni, ha valaki nem rendelkezik hitelkártyával. A dombornyomott betéti kártya általában elég a cégeknek, aki nem ilyet használ, annak érdemes utazás előtt tájékozódnia az adott kölcsönzőnél, mert a végén még kocsi nélkül marad.

 

Amikor muszáj autót bérelni

Sokakban vetődhet fel a kérdés, hogy miért kell külföldön autót bérelni a nyaraláshoz? Miért nem elég a helyi tömegközlekedés, esetleg taxi? A válasz egyszerű: sok országban sokkal egyszerűbb autót bérelni, de van, hogy több napos utazásra anyagilag is jobban megéri, mint vonattal nyakunkba venni az országot.

Az egyik legkényelmesebb megoldás autóbérlés esetén a hitelkártya. Ilyenkor a cég, akitől a kocsit kölcsönözzük, egy bizonyos összeget zárol - legtöbb esetben a biztosítással megegyező összeget. Ez azért ideális, mert a hitelkeretet megterhelve zárolják a pénzt, nem a folyószámlán lévő összeget piszkálják. Sok esetben a hitelkártya egyfajta biztosítékot jelent a cég számára, lényegében talonban tartja, amíg a kocsiját más használja. Igaz, hogy önmagában már az is biztosítéknak számít, hogy valaki egyáltalán rendelkezik hitelkártyával. Hiszen a kibocsátó bank megvizsgálja az adott embert és megbízhatónak minősíti, mielőtt ilyen kártyát adna neki.

Hitelkártyával autót bérelni jóval több helyen lehet, betéti kártyát ritkábban fogadnak el, de mindig kizáró tényező. Előfordulhat azonban olyan körülmény, hogy túl hamar lesz szükségünk autóbérlésre, de nem rendelkezünk hitelkártyával, mert eddig nem tartottuk szükségesnek, hogy legyen. Más oka is lehet azonban, hogy nincs a birtokunkban hitelkártya. Ezt a problémát sajnos nem egyszerű megoldani.

 

 

Hitelkártya vs. betéti kártya

Az online foglaláshoz a legtöbb helyen elég betéti kártya, de a Maestro például nem. Az átvételnél viszont nem minden cég fogadja el, hogy valakinek nincs hitelkártyája. Ha valaki debit, azaz betéti kártyát szeretne használni bérléskor, akkor meg kell vizsgálnia, hogy az övé alkalmas-e a tranzakcióra.

 A dombornyomott kártyáról könnyű leolvasni az adatokat, hiszen a fontosak kiemelkednek a felületről. Ha szerepel rajta a "debit" szó, akkor az debit kártyaként használható. Ha nincs rajta ilyen felirat, akkor meg kell adni az első hat számjeggyel, hogy milyen sorszám érvényes a kártyára. Ha rendelkezik minimális biztonsági folyószámla hitellel, akkor minden bizonnyal hitelkártya sorszámot rendeltek a kártyához. Így tehát hitelkártyának számít. Azaz lehet vele autót bérelni.

A dombornyomott betéti kártya szinte biztosan használható bérlésre, csak érvényes vezetői engedély kell még rajta kívül, ahhoz, hogy sikeres legyen a tranzakció. A nem dombornyomott kártya azonban csak bizonyos bérleti feltételek mellett alkalmazható, ennek részleteiről azonban az egyes cégek saját hatáskörükben döntenek.

Partnereink

Korányi Kórház

Greenpeace Magyarország

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.