H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

EGYEDI AJÁNLATOK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Mit csináljunk ha lerobbantunk?

Mit csináljunk ha lerobbantunk?

Nagy bosszúságot jelent, ha utazás közben egyszer csak megadja magát gépjárművünk, főleg ha bérelt autóról van szó! Mit kell ilyenkor tennünk?

Nagy bosszúságot jelent, ha utazás közben egyszer csak megadja magát gépjárművünk. Természetesen rendszeres karbantartással törekedhetünk a probléma megelőzésére, azonban van, amikor a kellemetlenség elkerülhetetlen. Mint az autózással kapcsolatban mindig, ebben az esetben is a biztonság megteremtése a legfontosabb, minden más csak ezután következhet.

Ne feledkezzünk el a vészvillogó és az elakadásjelző háromszög használatáról!

Apróbb balesetkor, defekt vagy műszaki meghibásodás esetén kulcsfontosságú, hogy bekapcsoljuk a vészvillogót. A vészvillogó használta nagy valószínűség szerint segít annak elkerülésében, hogy még nagyobb problémával találjuk szembe magunkat, hiszen jobb láthatóságot biztosít számunkra, így csökkenti a további balesetek kialakulásának az esélyét. Nem szabad megspórolnunk az elakadásjelző háromszög használatát sem, mivel ez is mentesíthet minket az esetleges balesetek kialakulásától. A jelenleg érvényben lévő szabályok értelmében lakott területen belül 50, lakott területen kívül 100, míg autópályán 150-200 méteres távolságban szükséges kihelyezni a mozgásában korlátozott autótól az elakadásjelző háromszöget. Ne felejtsük el felvenni a láthatósági mellényt, amelynek a használata ilyen esetekben kötelező, ha elmulasztjuk ezt, könnyen elképzelhető, hogy a rendőri büntetést von maga után. Amennyiben rendelkezünk megfelelő ismeretanyaggal, mi is megpróbálkozhatunk a probléma megoldásával, azonban könnyen előfordulhat, hogy a hiba elhárításához szakemberek segítségét kell igénybe vennünk. Ha mégis sikerül saját kezűleg orvosolni a meghibásodást, tanácsos autónkat mihamarabb szervizbe vinni, hogy ott optimális körülmények között, körültekintően átvizsgálják és akár hosszabb utazásokra is felkészítsék azt. Telefonos segítségkérés esetén fontos tanács, hogy ha nagyobb forgalmú úton, vagy rosszul belátható útszakaszon áll gépjárművünk, ne a kocsiban várakozzunk, az autótól távolabb, minél biztonságosabb helyen várjuk a segítséget.

Hogyan hívjunk segítséget?

Napjainkban szinte már mindenki rendelkezik okostelefonnal, így jó hír, hogy már erre a problémára is fejlesztettek applikációt. Ezek az alkalmazások, autómentők és szervizek elérhetőségeit gyűjtik össze, így néhány kattintással könnyen és egyszerűen kiválaszthatjuk a nekünk legmegfelelőbb szolgáltatást. Például ilyen a Google Play-ben és App Store-ban is elérhető Autómentő Kereső.

Applikáción túl még a Google-ben is kereshetünk azonnali elérhetőségekért, az autómentő/autómentés keresésekre sok releváns hirdető és találat jelenik meg telefonszámmal együtt.

Amennyiben nincs okostelefonunk vagy mobilnet és nincs elmentett autómentős telefonszámunk, még mindig kérhetünk információt a tudakozótól a 11 800-as belföldi számon. Először célszerű egy autószervizzel egyeztetnünk, hiszen elképzelhető, hogy a probléma a helyszínen is orvosolható, ami jóval költséghatékonyabb megoldás, mint hogy az autó elszállítását kéne finanszíroznunk.

Ha pedig a Green Autókölcsönzőtől bérelt jármű robban le, akkor hívjon minket azonnal a 36-30-229-4100 vagy a 36-30-229-4600-as számon, kollégáink segítenek Önnek!

Partnereink

Korányi Kórház

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.