H-P: 7.30 - 17.30, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.30

NOVEMBERI AKCIÓNK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi, személyre szabott, nagyon kedvező árakat és feltételeket adunk ügyfeleinknek! Kérjük keressen bennünket a részletekért!

24 órás telefonos ügyfélszolgálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Blog: Teherautóbérlés folyamata

Teherautóbérlés folyamata

Teherautó bérlés előtt mindenkiben felmerül a kérdés, hogy mégis milyet válasszon. Érdemes alaposan átgondolni, hogy pontosan milyen járműre lesz szükség, majd ha körvonalazódott a dolog, egy megbízható autóbérlő cégnél el is lehet indítani a bérlés folyamatát.

A Green Autókölcsönzőnél négyféleképpen van lehetőség arra, hogy rögzítésre kerüljön a foglalás: személyesen a telephelyen, honlapon az "árajánlat kérés" gombra kattintva, e-mailen vagy telefonon keresztül.

Ha a bérlő konkrét igénnyel keresi fel a teherautó bérléssel foglalkozó céget, akkor is érdemes a munkatársak segítségét kérni, hiszen több szempontot is figyelembe véve garantáltan a legideálisabb teherautó kerül kiválasztásra.

Ki lehet térni a tehergépkocsi műszaki paraméterei közül a teherbírásra, az üzemére; hogy dízel, vagy benzines, ami a fogyasztás szempontjából fontos tényező, illetve az autóra illesztett rakodóegység jellegére és teherbírására.

Ezek után a bérlőnek az alábbi dokumentumokkal kell rendelkeznie a sikeres bérlés megvalósulásához:

  • Személyi igazolvány vagy útlevél
  • Lakcímet igazoló hatósági igazolvány
  • Jogosítvány
  • Adóigazolvány
  • TB hatósági igazolvány
  • Cég esetén cégbírósági bejegyzési határozat

Számos cégnél külön kikötés, hogy a jogosítványnak egy évnél régebbinek kell lennie, így érdemes ezt is ellenőrizni ugyanúgy, mint a többi hivatalos okmány lejárati dátumát, nehogy a helyszínen érjen a felismerés, kellemetlen szituációba kerülve ezzel.

A Green Autókölcsönzőnél a legkedvezőbb ár eléréséhez a 15 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi bérleti díj és egyedi km limit kerül meghatározásra. A kauciót, az alap bérleti díjat és amennyiben szükséges, a kedvezményes autópálya matricát az autó átvételekor, a bérlést megelőzően kell rendezni. A limit feletti km díja és az esetleges egyéb költségek a bérlés végén kerülnek elszámolásra.

Ilyen egyszerű a kisteherautóbérlés folyamata is!

Partnereink