H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

ELEKTROMOS KISTEHERAUTÓ BÉRLÉS HOSSZÚ TÁVRA!
Amennyiben hosszú távra (min 2-3 évre) szeretne elektromos kisteherautót bérelni kérjük keressen minket kedvező és egyedi feltételekért.

Normál kisteherautóinkra 10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Teherautóbérlés folyamata

Teherautóbérlés folyamata

Teherautó bérlés előtt mindenkiben felmerül a kérdés, hogy mégis milyet válasszon. Érdemes alaposan átgondolni, hogy pontosan milyen járműre lesz szükség, majd ha körvonalazódott a dolog, egy megbízható autóbérlő cégnél el is lehet indítani a bérlés folyamatát.

A Green Autókölcsönzőnél négyféleképpen van lehetőség arra, hogy rögzítésre kerüljön a foglalás: személyesen a telephelyen, honlapon az "árajánlat kérés" gombra kattintva, e-mailen vagy telefonon keresztül.

Ha a bérlő konkrét igénnyel keresi fel a teherautó bérléssel foglalkozó céget, akkor is érdemes a munkatársak segítségét kérni, hiszen több szempontot is figyelembe véve garantáltan a legideálisabb teherautó kerül kiválasztásra.

Ki lehet térni a tehergépkocsi műszaki paraméterei közül a teherbírásra, az üzemére; hogy dízel, vagy benzines, ami a fogyasztás szempontjából fontos tényező, illetve az autóra illesztett rakodóegység jellegére és teherbírására.

Ezek után a bérlőnek az alábbi dokumentumokkal kell rendelkeznie a sikeres bérlés megvalósulásához:

  • Személyi igazolvány vagy útlevél
  • Lakcímet igazoló hatósági igazolvány
  • Jogosítvány
  • Adóigazolvány
  • TB hatósági igazolvány
  • Cég esetén cégbírósági bejegyzési határozat

Számos cégnél külön kikötés, hogy a jogosítványnak egy évnél régebbinek kell lennie, így érdemes ezt is ellenőrizni ugyanúgy, mint a többi hivatalos okmány lejárati dátumát, nehogy a helyszínen érjen a felismerés, kellemetlen szituációba kerülve ezzel.

A Green Autókölcsönzőnél a legkedvezőbb ár eléréséhez a 15 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi bérleti díj és egyedi km limit kerül meghatározásra. A kauciót, az alap bérleti díjat és amennyiben szükséges, a kedvezményes autópálya matricát az autó átvételekor, a bérlést megelőzően kell rendezni. A limit feletti km díja és az esetleges egyéb költségek a bérlés végén kerülnek elszámolásra.

Ilyen egyszerű a kisteherautóbérlés folyamata is!

Partnereink

Korányi Kórház

Greenpeace Magyarország

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.