H-P: 7.30 - 17.30, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.30

NOVEMBERI AKCIÓNK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi, személyre szabott, nagyon kedvező árakat és feltételeket adunk ügyfeleinknek! Kérjük keressen bennünket a részletekért!

24 órás telefonos ügyfélszolgálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Blog: TOP 5 kisteherautó típus, amit érdemes bérelni

TOP 5 kisteherautó típus, amit érdemes bérelni

A legtöbb embernek „otthon vagy a környezetében” személyautó van, így ha arra jut a sor, hogy egy nagyobb – teherautót – kell bérelni, akkor legtöbbször nem tudja, hogy milyen méretűt vagy típusút válasszon.

Bár az egyes típusú bérlési díja nem tér el jelentősen, azért jó ha a megfelelő méretűt választjuk ki. A cikkünkben összegyűjtöttük a TOP 5 típust, amiből érdemes kisteherautó bérlés során választani.

A belépő szintű járművek átlagosan 3nm-es rakodási felülettel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy kisebb hűtőt, mosógépet, szekrényt el tudunk velük szállítani. Ebből a méretből mi a Citroen Berlingo-t javasoljuk, hiszen 3 személyes, klímás jármű, kellően erős a szállításhoz.

Hasonlóan jó választás a Peugeot Partner is, azonos motorral rendelkezik, viszont csak 2 személyt tud szállítani, klíma nélkül.

 

Nagyobb hűtő, szekrény vagy akár 1 személyes ágy szállításához egy „mérettel” nagyobbra lesz majd szükség. Ennek a kategóriának kiemelt szereplője a Mercedes-Benz Vito autója.

A csillagos márka kocsijába akár 2 méter hosszú tárgyakat is szállíthatunk vagy akár 2 teljes raklapnyi árut. A kategória másik jeles képviselője a Peugeot gyártó Expert „gépe”, amiben már 3 ember és akár 3 raklap is fuvarozható.

 

Ha még ennél is több dolgot akarunk A-ból B-be vinni, akkor a Peugeot Boxer-re essen a választás. Több 10.000 fut a magyar utakon belőle, kipróbáld darab, magas megbízhatósággal.

Közel 10 m3-nyi árut tudunk belepakolni, 2 másik emberrel együtt.

Bármit is tervezünk szállítani, előbb nézzük meg a raktér méretét (főleg a hosszúsággal szokott gond lenni), valamint hogy hányan fogunk menni. Ez alapján válasszunk a fenti típusok közül, amikből szinte mindig van nálunk egy bérelhető darab.

Partnereink