H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

ELEKTROMOS KISTEHERAUTÓ BÉRLÉS HOSSZÚ TÁVRA!
Amennyiben hosszú távra (min 2-3 évre) szeretne elektromos kisteherautót bérelni kérjük keressen minket kedvező és egyedi feltételekért.

Normál kisteherautóinkra 10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: TOP 5 kisteherautó típus, amit érdemes bérelni

TOP 5 kisteherautó típus, amit érdemes bérelni

A legtöbb embernek „otthon vagy a környezetében” személyautó van, így ha arra jut a sor, hogy egy nagyobb – teherautót – kell bérelni, akkor legtöbbször nem tudja, hogy milyen méretűt vagy típusút válasszon.

Bár az egyes típusú bérlési díja nem tér el jelentősen, azért jó ha a megfelelő méretűt választjuk ki. A cikkünkben összegyűjtöttük a TOP 5 típust, amiből érdemes kisteherautó bérlés során választani.

A belépő szintű járművek átlagosan 3nm-es rakodási felülettel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy kisebb hűtőt, mosógépet, szekrényt el tudunk velük szállítani. Ebből a méretből mi a Citroen Berlingo-t javasoljuk, hiszen 3 személyes, klímás jármű, kellően erős a szállításhoz.

Hasonlóan jó választás a Peugeot Partner is, azonos motorral rendelkezik, viszont csak 2 személyt tud szállítani, klíma nélkül.

 

Nagyobb hűtő, szekrény vagy akár 1 személyes ágy szállításához egy „mérettel” nagyobbra lesz majd szükség. Ennek a kategóriának kiemelt szereplője a Mercedes-Benz Vito autója.

A csillagos márka kocsijába akár 2 méter hosszú tárgyakat is szállíthatunk vagy akár 2 teljes raklapnyi árut. A kategória másik jeles képviselője a Peugeot gyártó Expert „gépe”, amiben már 3 ember és akár 3 raklap is fuvarozható.

 

Ha még ennél is több dolgot akarunk A-ból B-be vinni, akkor a Peugeot Boxer-re essen a választás. Több 10.000 fut a magyar utakon belőle, kipróbáld darab, magas megbízhatósággal.

Közel 10 m3-nyi árut tudunk belepakolni, 2 másik emberrel együtt.

Bármit is tervezünk szállítani, előbb nézzük meg a raktér méretét (főleg a hosszúsággal szokott gond lenni), valamint hogy hányan fogunk menni. Ez alapján válasszunk a fenti típusok közül, amikből szinte mindig van nálunk egy bérelhető darab.

Partnereink

Korányi Kórház

Greenpeace Magyarország

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.