H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

EGYEDI AJÁNLATOK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Gyakran ismételt kérdések

A bérleti díj tartalmazza-e az autópálya matrica és megye matrica díját?

A Pest megyei matricáért nem kell fizetnie, de a többi matrica díját nem tartalmazza az alap bérleti díj. Amennyiben a bérelt autóval olyan útszakaszt is szeretne használni, amelyhez egyéb matrica szükséges kérjük, hogy ezt előre jelezze nekünk, mert az autóinkra a matricákat csak nálunk vásárolhatja meg. Tájékoztatjuk, hogy matricákért kedvezményes díjat számolunk fel. A 10 napos matrica nettó 5000 forintba, míg a 30 napos matrica 6000 forintba kerül.

Hazánkban is egyre több olyan útszakasz létezik, amely díjfizetés köteles. Mielőtt a bérelt autóval útnak indulna, érdemes legalább körülbelül megtervezni az útvonalat és utána nézni, kell-e matrica az érintett szakaszokon.

Autóinkra kizárólag cégünkön keresztül lehet matricát vásárolni. Bár ez elsőre bonyolultnak tűnhet, a rendszernek több előnye is van, rajtunk keresztül ugyanis olcsóbban juthat hozzá a matricához – így előfordulhat, hogy a felmatricázott autóval a pályán gyorsabban és takarékosabban közlekedhet, mint matrica nélkül, elkerülve a díjköteles szakasz.

Teherautó bérlés esetén érdemes figyelembe venni azt is, hogy sok útszakaszon súly vagy méretkorlátozás lehet érvényben – emiatt az elkerülés helyett lehet, hogy szintén érdemesebb a matricás megoldást választani.

Mivel cégünk autói már bejárták Magyarországot, nyugodtan forduljon a kollégáinkhoz segítségért, ötleteinkkel szívesen segítünk, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást választhassa.

Hűtőautó bérlés, Kisteherautó bérlés

Partnereink

Korányi Kórház

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.