H-P: 7.30 - 17.30, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.30

HÍREINK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi, személyre szabott, nagyon kedvező árakat és feltételeket adunk ügyfeleinknek! Kérjük keressen bennünket a részletekért!

24 órás telefonos ügyfélszolgálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Gyakran ismételt kérdések

A bérleti díj tartalmazza-e az autópálya matrica és megye matrica díját?

A Pest megyei matricáért nem kell fizetnie, de a többi matrica díját nem tartalmazza az alap bérleti díj. Amennyiben a bérelt autóval olyan útszakaszt is szeretne használni, amelyhez egyéb matrica szükséges kérjük, hogy ezt előre jelezze nekünk, mert az autóinkra a matricákat csak nálunk vásárolhatja meg. Tájékoztatjuk, hogy matricákért kedvezményes díjat számolunk fel. A 10 napos matrica 3000 forintba, míg a 30 napos matrica 5000 forintba kerül.

Hazánkban is egyre több olyan útszakasz létezik, amely díjfizetés köteles. Mielőtt a bérelt autóval útnak indulna, érdemes legalább körülbelül megtervezni az útvonalat és utána nézni, kell-e matrica az érintett szakaszokon.

Autóinkra kizárólag cégünkön keresztül lehet matricát vásárolni. Bár ez elsőre bonyolultnak tűnhet, a rendszernek több előnye is van, rajtunk keresztül ugyanis olcsóbban juthat hozzá a matricához – így előfordulhat, hogy a felmatricázott autóval a pályán gyorsabban és takarékosabban közlekedhet, mint matrica nélkül, elkerülve a díjköteles szakasz.

Teherautó bérlés esetén érdemes figyelembe venni azt is, hogy sok útszakaszon súly vagy méretkorlátozás lehet érvényben – emiatt az elkerülés helyett lehet, hogy szintén érdemesebb a matricás megoldást választani.

Mivel cégünk autói már bejárták Magyarországot, nyugodtan forduljon a kollégáinkhoz segítségért, ötleteinkkel szívesen segítünk, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást választhassa.

Hűtőautó bérlés, Kisteherautó bérlés

Partnereink