H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

ELEKTROMOS KISTEHERAUTÓ BÉRLÉS HOSSZÚ TÁVRA!
Amennyiben hosszú távra (min 2-3 évre) szeretne elektromos kisteherautót bérelni kérjük keressen minket kedvező és egyedi feltételekért.

Normál kisteherautóinkra 10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Autóvásárlás vs. bérlés: mi éri meg jobban?

Autóvásárlás vs. bérlés: mi éri meg jobban?

Annál a tudatnál, hogy valami a saját tulajdonunk és önerőből vásároltuk meg, nem sok jobb érzés van. Aki azonban ritkán ül a volán mögé, annak érdemes elgondolkoznia, hogy megéri-e a vásárlás, és nem lenne-e kifizetődőbb a bérlést választani.

Bérleti díj vagy fenntartás?

Kevesen gondolják, de számos esetben jobban megéri a bérlés, mint a saját tulajdon. Ez nem csak a luxusautókra, hanem egy átlagos gépjárműre is igaz. A vásárlásnál felmerülő vételi ár, a fenntartási, javítási és amortizációs költségek mind azt a döntést segítik elő, hogy a kölcsönzés mellett tegyük le a voksunkat. Vegyük sorra tehát a bérlés előnyeit, és nézzük meg, hogy megéri-e a saját tulajdonú négykerekű. Ha Önnek mindössze évi néhány alkalommal van szüksége autóra, egy esetleges vidéki kirándulás, nyaralás vagy éppen síelés esetén, akkor nem sok értelme van fenntartani egy sajátot. Ha valaki nem használja rendszeresen, akkor egyszerűen nem éri meg a befektetett összeget, hogy a forgalmi engedélyen szerepeljen a neve.  Egy saját tulajdonú autó havi fenntartása még egy középkategória esetében is több tízezer forintba kerülhet. Gondoljon csak bele: üzemanyag, különböző biztosítási díjak, tisztítás, mosás. Ha a bérlés mellett dönt, ezek közül eggyel sem kell foglalkoznia.  A bérlés azért is jó megoldás, mert ha kiderül, hogy autóra van szüksége, akár egy órán belül is hozzájuthat ahhoz. A tartós bérlet már kevésbé kifizetődő, kivéve persze céges járművek esetében.

 

A változatosság boldogít

A bérelt autóval sok felelősségtől kíméljük meg magunkat, mivel csak haszonélvezői vagyunk a kocsinak, nem pedig tulajdonosai. De azért ne feledkezzünk meg arról, hogy léteznek bérleti feltételek is! További előny, hogy ha meghibásodik, nem nekünk kell szerelőhöz vinni, elintézni a szervizelést és a biztosítókkal sem nekünk kell megküzdenünk, nem úgy, mint a saját tulajdonú járművek esetében. A kölcsönzők ráadásul leginkább új, esetleg alig használt autókkal foglalkoznak, így a nagyobb problémák jó eséllyel elkerülnek bennünket. A legfontosabb dolog, amivel ilyenkor törődni kell, az pedig nem más, mint a bérleti díj. A kölcsönzés egyik nagy és talán legkedveltebb előnye, hogy változatossá teszi az úton töltött időt. Ezzel a módszerrel ugyanis mindig az éppen aktuális felhasználási célunknak megfelelő autót választhatunk. Más kocsit bérelhetünk egy családi nyaralásra, egy céges rendezvényre vagy éppen egy pecás, baráti hétvégére. Ráadásul a márkák között is váltogathatunk, annyi autót próbálhatunk ki, amennyit csak szeretnénk, ennek csak a képzelet és a pénztárca szab határt.

 

Autóvásárlás vs. bérlés? Ha tényleg ez a kérdés, a mi válaszunk egyértelmű.

Partnereink

Korányi Kórház

Greenpeace Magyarország

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.