H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

EGYEDI AJÁNLATOK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Az autóbérlés buktatói

Az autóbérlés buktatói

Sokan tartanak az autóbérléstől, hiszen nem kevés rémtörténet kering az interneten ezzel kapcsolatban. Hogy minél kevesebben éljék meg negatív élményként az autóbérlést, lerántjuk a leplet a lehetséges buktatókról.

Hibás jármű bérlése

Ezt legkönnyebben úgy lehet kiküszöbölni, ha a járműbérlés előtt leellenőrzöd a műszaki állapotot, már amennyire lehetőséged van rá, illetve kipróbálod az autót. Bátran vidd el egy próbakörre. Elgondolkodtató lehet, ha a kölcsönző munkatársa vonakodik a kéréstől.

A szerződés felületes átolvasása

Triviálisnak tűnhet, az a tanács, hogy figyelmesen olvasd át a bérleti szerződést, de sokszor ott bukik el a dolog, hogy a bérlő csak átfutja a dokumentumot és nem fordít kellő figyelmet minden egyes pontjára. Ha valami nem világos, nyugodtan tegyél fel kérdéseket. A legtöbb probléma az autó átadásakor szokott felmerülni, ezért feltétlen tanulmányozd az erre vonatkozó részt, hiszen ez kitérhet az autó állapotára, tisztaságára, illetve a benzin mennyiségére is.

Esztétikai hibák felbukkanása

Mielőtt elviszed az autót alaposan vedd szemügyre az esztétikai hibákat (húzás, karcolás, horpadás, stb.), hogy tudd, milyen állapotban került hozzád. Tisztázni kell az esetleges javítási költségeket érintő kérdést is, hogy később ebből ne legyen probléma. Általában kiegészítő biztosításokkal csökkenthető a bérlő felelőssége, amire érdemes beruházni.

Partnereink

Korányi Kórház

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.