H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

ELEKTROMOS KISTEHERAUTÓ BÉRLÉS HOSSZÚ TÁVRA!
Amennyiben hosszú távra (min 2-3 évre) szeretne elektromos kisteherautót bérelni kérjük keressen minket kedvező és egyedi feltételekért.

Normál kisteherautóinkra 10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Fontos az autók felkészítése a télre

Fontos az autók felkészítése a télre

Folyamatosan hűl a hőmérséklet, vannak helyek az országban, ahol hajnalban már mínuszokat is regisztrálhatunk. Fontos, hogy körültekintően készítsük fel autónkat, ne higgyük, hogy egy jégkaparó vagy egy fagyálló hűtőfolyadék minden problémás szituációból kihúz majd minket.

 

 

Írjunk egy listát a teendőkről!

Amennyiben egy precízen megírt ellenőrző lista alapján intézzük autónk téli felkészítését, biztosak lehetünk abban, hogy a fagy beköszöntével sem ér majd minket nagy meglepetés. A legfontosabb, hogy téli gumi kerüljön az autónkra. Vizsgáljuk meg a profilmélységet, hiszen a jelenleg érvényes rendelet szerint a minimálisan megengedett érték négy milliméter. A helyes guminyomást is állítsuk be, mivel a nem megfelelő nyomás megemelheti a fogyasztást és ronthatja a menetbiztonságot. Mindannyian tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy csúszós úton megnövekszik a féktáv, így a nagy hidegek beállta előtt vigyük el szervizbe szeretett négykerekűnket, és ellenőriztessük le, hogy működik a fék. Elengedhetetlen, hogy probléma nélkül üzemeljen a fűtés, így ha bármi szokatlant érzékelünk, jelezzük az autószerelőnknek. Az akkumulátor állapotáról is győződjünk meg: hideg időben a régebbi példányok hajlamosak lehetnek gyengébben teljesíteni, vagy akár teljesen lemerülni. Jól tesszük, ha a tél beállta előtt beméretjük akkumulátorunk feszültségét, hiszen a melegebb időben produkált alacsonyabb eredmények esetén biztosra vehetjük, hogy problémánk lesz vele, ha hidegebbre fordul az időjárás. Ne spóroljuk meg az ablaktörlő állapotának megfigyelését sem: ha elöregedett anyaggal állunk szemben, feltétlenül cseréljük le! Egy fagyos téli napon a zárak is befagyhatnak, ezért érdemes jégoldó spray-vel befújni őket rendszeres időközönként. Tekintve, hogy télen a látási körülmények is rosszabbak, fontos, hogy tökéletesen kilássunk autónkból. Ne felejtsük el: egy jó minőségű téli ablakmosó folyadék aranyat érhet!

 

Megesik, hogy fagyban is messzire kell mennünk

Amennyiben nagyobb utazást tervezünk, igyekezzünk felkészülni a váratlan körülményekre is. Jó, ha a kerekeken van hólánc – egyes országokban ez télen kötelező –, továbbá legyen nálunk takaró és zseblámpa, mivel könnyen lehet, hogy ezek a túleséshez elengedhetetlen tárgyakká válnak. Ne feledkezzünk meg a hókeféről és a jégkaparóról sem! A legfontosabb azonban az, hogy mindig az időjárási körülményeknek megfelelően vezessünk. Az itt leírt tanácsokat érdemes komolyan venni, nehogy egyszer hirtelen az arcunkra fagyjon a mosoly!

 

Bérlésre kínált járműveink már készenállnak a télre! 

Partnereink

Korányi Kórház

Greenpeace Magyarország

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.