H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

ELEKTROMOS KISTEHERAUTÓ BÉRLÉS HOSSZÚ TÁVRA!
Amennyiben hosszú távra (min 2-3 évre) szeretne elektromos kisteherautót bérelni kérjük keressen minket kedvező és egyedi feltételekért.

Normál kisteherautóinkra 10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Hogyan alakulnak a magyar autópályadíjak?

Hogyan alakulnak a magyar autópályadíjak?

Tíznapos, havi, negyedéves, féléves és éves megoldások közül választhat, ha szeretne autópálya-matricát venni kocsijára. Persze ott van a megyei verzió is, amely az egyik legnépszerűbb. Ha a Green Autókölcsönző Budapesttől bérel, kedvezményt is kap.

 

 

Milyen autópályadíjak léteznek hazánkban?

Ha a környező országokat nézzük, hazánkban jutányos áron juthat hozzá az autópálya-matricákhoz. Személygépkocsik esetén a legolcsóbb verzió a tíznapos, amiért 3500 forintot kell fizetni, míg a havi matrica 4780 forintba kerül az egész országra. Negyedéves verzióban is gondolkozhat, az 14 ezer 340 forint, a féléves 28 ezer 680, az éves 42 ezer 980. Ezek országos megoldások, ám ha csak bizonyos helyekre megy, megúszhatja olcsóbban. Nagyon népszerűek a megyei matricák, amelyek 5000 forintba kerülnek egész évre, azért pedig az adott megyében korlátlanul használhatja a fizetős utakat. Hogy egy példát hozzunk: Szegedről Budapestre Csongrád, Bács-Kiskun és Pest megye érintésével lehet eljutni, azaz egy éven át ingázhat 15 ezer forintért. Fontos, hogy vásárlásnál nézze meg, pontosan vannak-e kitöltve az adatok. Ha akár egy betűt vagy számot elír, akár ön, akár a benzinkutas, nem kerülheti el a büntetést.

 

Matrica? Figyeljen a dátumra!

Jó tanács: ha szeretne időt spórolni, megveheti a matricát online, erre az autopalyamatrica.hu oldalon van lehetőség. A vásárlásról e-mailben kap visszaigazolást. A tíznapos matrica a vásárló által megjelölt első nap mellett további kilenc napig érvényes, és csak a tizedik napon jár le, éjfélkor. A havi matrica a vásárló által megjelölt kezdőnaptól a következő hónap azonos napjáig szól, tehát nem minden esetben 1-jén indul, és nem feltétlenül 31-én ér véget. Ha a kezdőnap a lejárat hónapjában hiányzik, akkor a hónap utolsó napjáig szól az érvényesség. Az éves matrica Magyarország összes fizetős útszakaszára érvényes, és január 1-jétől jó a következő év január 31-éig. Ha mondjuk októberben vesz éves matricát, az is csak jövő január végéig használható, azaz nem igazán éri meg…

Amennyiben a Green Autókölcsönző Budapest kocsiját vezeti, más a helyzet: autóinkra csak nálunk lehet matricát venni, de azt olcsóbban. Fontos, hogy a Pest megyei matricáért nem kell fizetni, de a többi díját nem tartalmazza a bérleti díj. Ha a bérelt autóval olyan útszakaszokat is használni akar, amelyek fizetősek, azt jelezni kell a bérléskor, és tájékoztatjuk a lehetőségekről. A kedvezményes árakkal a tíznapos matrica csak 3000 forintba kerül. Mivel senki nem akar büntetést fizetni, érdemes előre gondolkozni, és megtervezni a bérelt autóval megtett útvonalat, hogy lássuk, kell-e vásárolni matricát a kocsira.

Partnereink

Korányi Kórház

Greenpeace Magyarország

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.