H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

EGYEDI AJÁNLATOK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Hűtőautó bérlés cukrászdáknak

Hűtőautó bérlés cukrászdáknak

Ismert belvárosi cukrászda vezetőjeként fontosnak tartom, hogy a vásárlók által megrendelt tortákat, süteményeket frissen és a lehető legjobb állapotban szállítsuk ki a nagy eseményekre. Emellett természetesen az árubeszerzés, szállítás során az alapanyagok frissen tartására is nagy hangsúlyt fektetünk. Ezért is fontos cégünk számára a megfelelő hűtőautó biztosítása.

Sajnálatos módon cégünk hűtőautója hirtelen felmondta a szolgálatot, így minél előbb találnunk kellett egy autókölcsönzőt, ahol kedvező feltételekkel, akár hosszú távú bérlésre is van lehetőség. Így találtunk rá a Green Autókölcsönzőre.

Eleinte nagy aggodalmat okozott, hogy hol és hogyan fogunk találni gyorsan, tiszta és megfelelő méretű hűtőautót, de szerencsére a Green Autókölcsönző személyre szabott kiszolgálása meggyőzött. Lehetőséget biztosítottak cégünk számára, hogy az általunk kért időpontban kiszállítják a kiválasztott hűtőkocsit, így is biztosítva a cukrászda további gördülékeny munkáját.

Mivel cukrászdánkban gyakorta rendelnek esküvői tortákat, akár vidéki helyszínekre is, nagy segítséget jelentett, hogy nem kellett külön az autópálya matrica beszerzésével foglalkoznunk, hiszen az autókölcsönző egyéb szolgáltatásai között ez is szerepel.

Kiszállító csapatunk visszajelzéseiből bátran kijelenthetem, hogy ezt a hirtelen jött, kellemetlen helyzetet a lehető legjobban sikerült orvosolnunk. A vásárlók, megrendelők egyáltalán nem érzékelték a fennakadást és a kiszállítások is a megszokott módon mentek tovább. Szerencsére hamar hozzászoktunk a bérelt hűtőautóhoz.

Mivel az új hűtőkocsi vásárlása tovább elhúzódott, mint amire számítottuk, így az autókölcsönzővel sikerült egyedi árban megegyeznünk. Majdnem egy hónapig volt nálunk a kiválasztott hűtőautó és azalatt semmi gond nem merült fel az autóval. Azt kell, hogy mondjam, teljesen elégedettek voltunk a furgonnal és ami számunkra a fő szempont volt az autó tisztaságával.

Örülök, hogy a Green Autókölcsönzőt választottuk és végül a lehető legkevesebb kellemetlenséggel vészeltük át ezt az időszakot. Tartottam tőle, hogy akár cukrászdánk jó hírneve is csorbulhat, ha nem tudjuk pontosan, a legjobb minőségű tortákat, süteményeket kiszállítani, és akár vásárlókat is veszíthetünk.

Hasonló helyzetben bátran fogom ajánlani barátaimnak, kollégáimnak a Green Autókölcsönzőt!

Partnereink

Korányi Kórház

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.