H-P: 7.30 - 17.30, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.30

SZEPTEMBERI AKCIÓNK!
7 raklapos újszerű Iveco Maxi kisteherautó bérelhető minimum 1 hónapos időtartamra nettó 399.000 ft helyett nettó 299.000 ft-ért havi 6000 km futással!

10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi, személyre szabott, nagyon kedvező árakat és feltételeket adunk ügyfeleinknek! Kérjük keressen bennünket a részletekért!

24 órás telefonos ügyfélszolgálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Gyakran ismételt kérdések

Mi a teendő bármilyen baj, baleset esetén?

Bármilyen sajnálatos esemény bekövetkeztekor kérjük, hogy azonnal hívja kollégánkat telefonon.

Még a legnagyobb körültekintés mellett is előfordulhat, hogy a bérelt járművel történik valami. Defekt, baleset, műszaki hiba, sőt, lopás esetén sem kell aggódnia. Bármilyen sajnálatos esemény bekövetkeztekor kérjük, hogy azonnal lépjen kapcsolatba kollégánkkal telefonon. Még a legkisebb meghibásodás esetén is bizalommal fordulhat hozzánk – partnereink és munkatársaink segíteni fognak abban, hogy a lehető leggyorsabban és legkönnyebben orvosoljuk a hibát.

Baleset esetén szintén hasonlóan kell eljárni: minden esetben töltse és töltesse ki a megfelelő betétlapot és várja meg a rendőrségi jegyzőkönyv elkészültét is.

Ha lopás történt, a bérautó kulcsát és forgalmi engedélyét át kell adnia munkatársunknak. Ez sokat segít abban, hogy gyorsan tudjuk rendezni a kialakult nehéz helyzetet.

Hasznos tippek, információk:

  • Mielőtt átveszi tőlünk a járművet, kollégáinkkal közösen is ellenőrizze azt. Ez nekünk is segítség, hiszen lehet, hogy ön fedez fel olyan hibát, amit bérlés előtt javítani kell.
  • Ha valamilyen kár, baleset, meghibásodás történt, jó ötlet lefényképezni a károkat, és külön is feljegyezni, hogy mi történt – ez később nekünk is segít, ha rendezni kell a helyzetet.
  • A javítást minden esetben bízza a kollégáinkra!
Ha baj van

Partnereink