H-P: 8.00 - 18.00, SZ-V: 8-10,16-18

TISZTELT ÜGYFELEINK!
TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET HOGY A RENDKÍVÜLI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL MOSTANTÓL 24 ÓRÁS TELEFONOS ÜGYELETET TARTUNK, HOGY A LEHETŐ LEGGYORSABBAN TUDJUNK REAGÁLNI PARTNEREINK SÜRGŐS MEGKERESÉSEIRE: KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A FUTÁR CÉGEKRE, ÉLELMISZERT, GYÓGYSZERT ÉS EGYÉB ÉLETMENTŐ ESZKÖZÖKET SZÁLLÍTÓ ÜGYFELEINKRE!

AZ EDDIGIEKNÉL IS RUGALMASABB ÉS KEDVEZŐBB FELTÉTELEKKEL BIZTOSÍTJUK 8 DB HŰTŐAUTÓNKAT, 11 DB EMELŐHÁTFALAS AUTÓNKAT ÉS TOVÁBBI TÖBB MINT 40 DB KÜLÖNBÖZŐ MÉRETŰ FURGONUNKAT! EZZEL IS SZERETNÉNK HOZZÁJÁRULNI A KÖZÖS ERŐFESZÍTÉSEKHEZ! KÉRJÜK KERESSEN MINKET A RÉSZLETEKÉRT!

JÁRMŰVEINKET MINDEN BÉRLÉS ELŐTT FERTŐTLENÍTJÜK!

#MARADJOTTHONHATUDSZ

Gyakran ismételt kérdések

Mi a teendő bármilyen baj, baleset esetén?

Bármilyen sajnálatos esemény bekövetkeztekor kérjük, hogy azonnal hívja kollégánkat telefonon.

Még a legnagyobb körültekintés mellett is előfordulhat, hogy a bérelt járművel történik valami. Defekt, baleset, műszaki hiba, sőt, lopás esetén sem kell aggódnia. Bármilyen sajnálatos esemény bekövetkeztekor kérjük, hogy azonnal lépjen kapcsolatba kollégánkkal telefonon. Még a legkisebb meghibásodás esetén is bizalommal fordulhat hozzánk – partnereink és munkatársaink segíteni fognak abban, hogy a lehető leggyorsabban és legkönnyebben orvosoljuk a hibát.

Baleset esetén szintén hasonlóan kell eljárni: minden esetben töltse és töltesse ki a megfelelő betétlapot és várja meg a rendőrségi jegyzőkönyv elkészültét is.

Ha lopás történt, a bérautó kulcsát és forgalmi engedélyét át kell adnia munkatársunknak. Ez sokat segít abban, hogy gyorsan tudjuk rendezni a kialakult nehéz helyzetet.

Hasznos tippek, információk:

  • Mielőtt átveszi tőlünk a járművet, kollégáinkkal közösen is ellenőrizze azt. Ez nekünk is segítség, hiszen lehet, hogy ön fedez fel olyan hibát, amit bérlés előtt javítani kell.
  • Ha valamilyen kár, baleset, meghibásodás történt, jó ötlet lefényképezni a károkat, és külön is feljegyezni, hogy mi történt – ez később nekünk is segít, ha rendezni kell a helyzetet.
  • A javítást minden esetben bízza a kollégáinkra!
Ha baj van

Partnereink