H-P: 8.00 - 18.00, SZ-V: 8-10,16-18

TISZTELT ÜGYFELEINK!
TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET HOGY A RENDKÍVÜLI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL MOSTANTÓL 24 ÓRÁS TELEFONOS ÜGYELETET TARTUNK, HOGY A LEHETŐ LEGGYORSABBAN TUDJUNK REAGÁLNI PARTNEREINK SÜRGŐS MEGKERESÉSEIRE: KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A FUTÁR CÉGEKRE, ÉLELMISZERT, GYÓGYSZERT ÉS EGYÉB ÉLETMENTŐ ESZKÖZÖKET SZÁLLÍTÓ ÜGYFELEINKRE!

AZ EDDIGIEKNÉL IS RUGALMASABB ÉS KEDVEZŐBB FELTÉTELEKKEL BIZTOSÍTJUK 8 DB HŰTŐAUTÓNKAT, 11 DB EMELŐHÁTFALAS AUTÓNKAT ÉS TOVÁBBI TÖBB MINT 40 DB KÜLÖNBÖZŐ MÉRETŰ FURGONUNKAT! EZZEL IS SZERETNÉNK HOZZÁJÁRULNI A KÖZÖS ERŐFESZÍTÉSEKHEZ! KÉRJÜK KERESSEN MINKET A RÉSZLETEKÉRT!

JÁRMŰVEINKET MINDEN BÉRLÉS ELŐTT FERTŐTLENÍTJÜK!

#MARADJOTTHONHATUDSZ

Gyakran ismételt kérdések

Miért van szükség a kaucióra? Fizethetem euróban?

Igen, igény esetén euróban is fizetheti az aktuális árfolyam alapján.

Amikor autót bérel tőlünk, a bérlésnél kauciót számítunk fel. Ez egy járművenként változó, 100.000 és 250.000 forint közötti összeg, ami a bérlés végén, ha miden gördülékenyen ment, visszajár Önnek.

A kauciót a bérlés teljes összegével együtt előre kell fizetni. Ha Önnek ez kényelmesebb, a kaució fizetéséhez bekérőt is tudunk küldeni – így az banki átutalással is rendezhető. Bankkártyát elfogadni sajnos nem tudunk, de dolgozunk rajta, hogy ez mielőbb megváltozzon.

A kaució összege elsőre talán magasnak tűnhet, de közös érdekünk, hogy szükség esetén ez az összeg rendelkezésre álljon. A kaució összege probléma mentes bérlés esetén teljes egészében visszajár a bérlőnek, ha azonban valami nem várt dolog történik a bérlés során, a felmerült költségeket ebből a pénzből vonjuk le.

Kollegáinkkal egyeztetve bármikor megoldható, hogy az Önnek legalkalmasabb időpontban és helyen adja le az autót, így egy kis odafigyeléssel elkerülhető, hogy késve hozza vissza az autót és így esetleg egy újabb napot ki kelljen fizetnie. Ha az ön által bérelt autó elromli, igény esetén csereautót is tudunk biztosítani – így mindent megteszünk, hogy ne érje anyagi kár emiatt.

Ha esetleg nem szeretne kauciót fizetni, vagy nem szeretne egyedül utazni, válassza „autóbérlés sofőrrel” szolgáltatásunkat – ekkor az autót a meghatározott időszakban egyik gyakorlott kollégánk fogja vezetni, és ebben az esetben a kaució megfizetésére sincs szükség.

Feltételek, Hűtőautó bérlés, Kisteherautó bérlés

Partnereink