H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

ELEKTROMOS KISTEHERAUTÓ BÉRLÉS HOSSZÚ TÁVRA!
Amennyiben hosszú távra (min 2-3 évre) szeretne elektromos kisteherautót bérelni kérjük keressen minket kedvező és egyedi feltételekért.

Normál kisteherautóinkra 10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Mire nem használhatóak a bérelt autók?

Mire nem használhatóak a bérelt autók?

Amikor autót bérel, azzal illik ugyanolyan gondossággal bánni, mintha a sajátja lenne. Akad néhány dolog, amelyet nem tehet meg a kölcsönkapott gépkocsival, de ha jelzi az igényeket, arra biztosan talál megoldást a Green Autókölcsönző Budapest

 

 

Kezelje úgy, mintha a sajátja lenne

Ha autót bérel, muszáj tisztában lennie néhány fontos szabállyal, hiszen nem lehet mindent megcsinálni az ideiglenesen használt gépjárművel. Nagyon persze nem kell félni ettől, a legtöbb korlátozás olyan esetekre vonatkozik, amelyeket a saját autójával sem tenne meg az ember.

Ne adja el például egy korsó sörért a kocsit, mert nem az ön tulajdona. A viccet félretéve: ha lehet, és kérhetjük, olyan gondossággal kezelje, mintha a sajátja lenne. A közlekedési szabályok megszegése ugyanúgy büntetéssel jár, amelyet önnek kell majd kifizetnie. Nem szabad veszélyeztetni a kocsival a közlekedés többi szereplőjét, ahogyan a jármű állapotát kockára tevő manővereket is kéretik elkerülni.

Járműflottánkban kedvére válogathat, igyekszünk minden igényre megoldást találni. Autóinkkal szinte bármilyen rakomány szállítható a romlandó ételektől kezdve az építési anyagokig. Viszont tudnunk kell előre, milyen feladatot kap a kocsi, ahhoz igazítjuk a szolgáltatást. Speciális esetekben más megoldást kell keresni: nincsenek például tartályos, vagy robbanóanyag szállítására alkalmas járműveink. Ha olyan rakományt visz, amelyhez fuvarlevelet kell kiállítani, vagy biztosítani kell az autó nyomon követését, azt szintén előzetes egyeztetéssel tudjuk megoldani.

 

Gondoljuk át együtt, mire kell az autó

Azt is egyeztetni kell, ha üzleti célra bérli a gépjárművet: amennyiben szolgáltatást akar nyújtani, forduljon hozzánk felvilágosításért. Megnézzük, hogy alkalmas-e a feladatra a kocsi, amelyet kinézett.

Arra kérjük, hogy ugyanolyan, kitakarított állapotban hozza vissza a járművet, ahogyan átvette – ez különösen építési törmelék szállítása esetén fontos. Amennyiben koszos autót kapunk vissza, takarítási díjat számolunk fel. Fontos, hogy rendeltetésszerűen használják az autókat: túlterhelés esetén például komoly kár keletkezhet, amelyet a bérlőnek kell rendeznie. Amikor autót bérel, kauciót számítunk fel, éppen az ilyen és ehhez hasonló esetek miatt. Gondolkodjon előre: érdemes „egy mérettel” nagyobb kocsit igénybe venni, például költözésnél vagy építkezésnél, mert ez sokszor jobban megérni, mint kettőt fordulni a kisebbel. Emellett azt is elkerüljük, hogy a túlterhelés miatt instabillá váljon a jármű.

Ha lerobban, tőlünk kérjen segítséget: igény és lehetőség szerint csereautót biztosítunk, valamint mindent megteszünk, hogy a hibát a minél hamarabb kijavítsuk.

Partnereink

Korányi Kórház

Greenpeace Magyarország

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.