H-P: 7.30 - 17.30, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.30

HÍREINK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi, személyre szabott, nagyon kedvező árakat és feltételeket adunk ügyfeleinknek! Kérjük keressen bennünket a részletekért!

24 órás telefonos ügyfélszolgálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Gyakran ismételt kérdések

Mit tegyek, ha a bérelt járművem meghibásodik vagy lerobban?

Még a legjobban karbantartott járművel is előfordulhat, hogy időnként meghibásodik. Bár mindent megteszünk, hogy autóink senkit ne hagyjanak cserben, a használatuk előtt érdemes átgondolni, mit tehetünk, ha a bérelt teherautó, kisbusz, hűtőkocsi lerobban.

Mivel közös érdekünk, hogy járműveink biztonságosak legyenek kérjük azonnal forduljon kollégáinkhoz, ha bármilyen furcsa jelenséget, például szokatlan zajt, vagy szagot tapasztal az utazás során. Autóinkat egytől-egyig jól ismerjük, tehát akár azonnal, telefonon is tudunk segíteni a hiba elhárításában. Lehet, hogy a problémát csak egy rossz beállítás, vagy a rázkódás okozza – ilyen esetben a gyors cselekvéssel egy nagyobb meghibásodás is megelőzhető.

Ha nagyobb hiba áll fent, esetleg szervizelésre van szükség, szintén bízzon kollégáink segítségében. Kapcsolataink révén megbízható szervizbe tudjuk irányítani, vagy ha kell átvesszük és csereautóval pótoljuk a járművet.

Amennyiben a bérelt autót műszaki hiba miatt nem tudja használni úgy mindent megteszünk, hogy a hibát a lehető leghamarabb kijavítsuk. Ebben az esetben igény és lehetőség szerint csereautót biztosítunk a bérlés hátralévő részére. Hívja kollégáinkat a további segítségért – szükség esetén a megfelelő helyre irányítjuk, és akár azonnal indítjuk a csereautót is.

Kérjük, minden esetben azonnal jelezze nekünk, ha a bérelt jármű javítására van szükség. Sok éves gyakorlatunk van a problémák gyors elhárításában.

A velünk dolgozó szakszervizek sok helyzetben bizonyítottak már és velük közösen törekszünk arra, hogy a járműveink minden helyzetben biztonságosak legyenek – ehhez pedig nagyon fontos, hogy minden apróbb és nagyobb műszaki problémát velük közösen javítsunk ki és dokumentáljunk.

Ha baj van

Partnereink