H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

ELEKTROMOS KISTEHERAUTÓ BÉRLÉS HOSSZÚ TÁVRA!
Amennyiben hosszú távra (min 2-3 évre) szeretne elektromos kisteherautót bérelni kérjük keressen minket kedvező és egyedi feltételekért.

Normál kisteherautóinkra 10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog: Személyautó vagy kisbusz bérlés?

Személyautó vagy kisbusz bérlés?

Úgy érzi, a személyautó már nem lesz elég a következő nyaralásra? Nagyobb társasággal utazik? Csoportos programot tervez, de a bandában mindenkinek maximum öt férőhelyes kocsija van? Kényelmes, taktikus és praktikus megoldás a kisbusz bérlés.

 

 

Kisbusz bérlés: ha elindul a nagycsalád

Nincs olyan hétvégi kiruccanás, nagyobb nyaralás vagy akár csak egy egyszerű rokonlátogatás, ahova ne lehetne pillanatok alatt akár a tágabb családból egy csapatnyi utast összeállítani. Ha még a sífelszereléseknek, túracipőknek is hely kell, akkor aztán tényleg aktuális kérdés a kisbusz bérlés. A személyautó gyakran nem elég arra, hogy bepakoljuk a famíliát és útnak induljunk. Ha 7-9 személyes járműveink közül választ egyet, akkor biztosan nem szembesül azzal a problémával, hogy valaminek nem talál helyet. Ha valamiért mégis úgy dönt a család, az egész háztartást magával viszi az útra, akkor sem kell pánikba esni, megbízható tetőboxok állnak ügyfeleink rendelkezésére.

 

A sok autó helyett

A kisbusz akkor is jó megoldás, ha baráti társasággal indulunk nyaralni, pihenni, de nem szeretjük, vagy csak kivitelezhetetlennek tartjuk a konvojozást. Ha csak két személyautó indulna el egyszerre például a horvát tengerre, már akkor is érdemes elgondolkodni azon, hogy a kocsik költségeit inkább egy közös járműre koncentráljuk. A közös utazási élmények gyakran megfizethetetlenek: személyes tapasztalunk, hogy a család legkisebb tagjai többet meséltek az izgalmas útról, mint a látványosságokról. A kisbuszokat abban az esetben is az ön figyelmébe ajánljuk, ha vendégként vidéki lakodalomba kapott meghívást, és tud róla, hogy több társaság, család is ugyanoda tart. Érdemes összefogni, és egy közös élménnyé varázsolni már az utazást is. Jó megoldás esküvőszerzőknek: ha a vendégeket két helyszín között kell mozgatni, akkor a néhány sofőrrel is bérelhető kisbusz a megoldás. Így olyan helyszínekre is lehet például polgári ceremóniát szervezni, ahova más szolgáltatók nem szívesen települnek ki a bonyolult megközelítés miatt. Ezennel a vendégek elfelejthetik a személyautókat, nyugodtan leparkolhatnak velük, és koccinthatnak az ifjú pár egészségére. Ön cégvezető, vagy csak azt a feladatot kapta a munkahelyén, hogy szervezzen meg egy csapatépítőt? Ebben az esetben is jó helyen jár, sofőrrel vagy sofőr nélkül is ajánljuk figyelmébe a bérelhető járműveinket, a kollégák B kategóriás jogosítvánnyal is vezethetik autóinkat.

 

Eldőlt már, hogy személyautó vagy kisbusz bérlés?

Ha tehát el kell dönteni a kérdést, hogy személyautó vagy kisbusz bérlés, akkor a válaszunk egyértelmű. Nagycsaládos programok, baráti nyaralások, csapatépítők, rendezvények alkalmával érdemes a bérlésre szavazni, akár sofőrrel, akár sofőr nélkül – mi mindkét esetben állunk rendelkezésére.

Partnereink

Korányi Kórház

Greenpeace Magyarország

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.