H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

EGYEDI AJÁNLATOK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog

Az autóbérlés buktatói
Tovább

Az autóbérlés buktatói

Sokan tartanak az autóbérléstől, hiszen nem kevés rémtörténet kering az interneten ezzel kapcsolatban. Hogy minél kevesebben éljék meg negatív élményként az autóbérlést, lerántjuk a leplet a lehetséges buktatókról.

Az ideális furgont keresed?
Tovább

Az ideális furgont keresed?

Amikor olyan dolgokat kell szállítanunk, amik nem férnek be egy átlagos személyautóba, akkor nagyobb járműre lesz szükség. A következőben felsoroljuk, hogy furgonbérlés esetén mik az ideális furgon jellemzői.

Ezekre figyeljünk, amikor kisteherautót bérlünk
Tovább

Ezekre figyeljünk, amikor kisteherautót bérlünk

Az autóbérlés egy gyors és megbízható megoldás szükség esetén, átmeneti problémákra. Cikkünkben összegyűjtöttünk minden olyan szempontot, amit érdemes figyelemebe venni kisteherautó bérlés előtt.

Mire van szükség a furgon bérlésekor?
Tovább

Mire van szükség a furgon bérlésekor?

Manapság a furgon bérlés a egy gyors és egyszerű folyamat. A furgon kiválasztásakor később jól jöhet, ha nagyobb kapacitású járműre esik a voksod, ugyanis így biztosan minden el fog férni benne, illetve biztonságosan vezethető marad a jármű.

Teherautóbérlés folyamata
Tovább

Teherautóbérlés folyamata

Teherautó bérlés előtt mindenkiben felmerül a kérdés, hogy mégis milyet válasszon. Érdemes alaposan átgondolni, hogy pontosan milyen járműre lesz szükség, majd ha körvonalazódott a dolog, egy megbízható autóbérlő cégnél el is lehet indítani a bérlés folyamatát.

Tennivalók a kisbusz bérlése előtt
Tovább

Tennivalók a kisbusz bérlése előtt

Rendelkezünk személyautóval, viszont kevés a 4 szállítható személy lehetősége? Megjöttek az ismerősök/rokonok, de hogyan vigyük el őket kirándulni Budapest környékére? Ebben tudunk mi segíteni, legalábbis ha a 8 fős szállíthatóság megoldást jelent a problémára.

TOP 5 kisteherautó típus, amit érdemes bérelni
Tovább

TOP 5 kisteherautó típus, amit érdemes bérelni

A legtöbb embernek „otthon vagy a környezetében” személyautó van, így ha arra jut a sor, hogy egy nagyobb – teherautót – kell bérelni, akkor legtöbbször nem tudja, hogy milyen méretűt vagy típusút válasszon.

Falusi kaland bérelt kisteherautóval
Tovább

Falusi kaland bérelt kisteherautóval

Egy kis szilvalével megúsztuk!

Egy éve teljesült az álmunk és végre tudtunk venni egy kisebb hobbitelket Budapest mellett. Városi emberek lévén nem sok tapasztalatunk volt, de belevágtunk. Az 5 és 7 éves kisfiaink is nagyon élvezik, hogy hét végén szabadon rohangálhatnak és nekünk is jó kikapcsolódás egy kis kertészkedés a munka után. 

Hűtőautó bérlés cukrászdáknak
Tovább

Hűtőautó bérlés cukrászdáknak

Ismert belvárosi cukrászda vezetőjeként fontosnak tartom, hogy a vásárlók által megrendelt tortákat, süteményeket frissen és a lehető legjobb állapotban szállítsuk ki a nagy eseményekre. Emellett természetesen az árubeszerzés, szállítás során az alapanyagok frissen tartására is nagy hangsúlyt fektetünk. Ezért is fontos cégünk számára a megfelelő hűtőautó biztosítása.

Esküvőszervezés garantált sikerrel
Tovább

Esküvőszervezés garantált sikerrel

Nagy alkalmakra nagy autókra van szükség!

Több éve dolgozom esküvőszervezőként, mondhatjuk, hogy már minden bonyolultabb dolog megtörtént velem, ami ebben szakmában előfordulhatott.

Partnereink

Korányi Kórház

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.