H-P: 7.30 - 17.15, SZ-V: 7.30-9.30,15.30-17.15

EGYEDI AJÁNLATOK!
10 napnál hosszabb bérlés esetén személyre szabott egyedi kedvezményes árakat és feltételeket biztosítunk ügyfeleinknek! Minimális adminisztráció után pár perc alatt autóba ülhet! Keresse kollégáinkat a részletekért!

MIÉRT MINKET?

GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

- 10+ év tapasztalat
- 80+ jármű
- 9000+ elégedett ügyfél
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
- 24 órán belül csereautó
- 10 napnál hosszabb bérlés esetén egyedi és személyre szabott konstrukciók
- rövid (akár 1 nap) és hosszútávú bérlés
- minimális adminisztráció, pár perc alatt autóba ülhet
- sofőr, kiszállítás, GPS nyomkövetés, B jogosítvánnyal vezethető autók

Blog

Kisteherautó bérlés külföldre? Segítünk!
Tovább

Kisteherautó bérlés külföldre? Segítünk!

Több oka is lehet annak, ha valaki külföldre utazik, és kisteherautót szeretne bérelni. Mi minden eshetőségre felkészülve kínálunk megoldást valamennyi élethelyzetre. Külföldi túra, költözés, szállítmányozás – az összes célra tudunk járművet biztosítani. Mindezt pedig kedvező áron, egyedi ajánlatokkal garantáljuk.

Lehetséges autót bérelni hitelkártya nélkül?
Tovább

Lehetséges autót bérelni hitelkártya nélkül?

A legtöbb országban egyáltalán nem egyszerű autót bérelni, ha valaki nem rendelkezik hitelkártyával. A dombornyomott betéti kártya általában elég a cégeknek, aki nem ilyet használ, annak érdemes utazás előtt tájékozódnia az adott kölcsönzőnél, mert a végén még kocsi nélkül marad.

Autóbérlés külföldön? Ezekre figyeljen!
Tovább

Autóbérlés külföldön? Ezekre figyeljen!

Sok országban kifejezetten megéri turistaként autót bérelni. Meggyorsítja az A-ból B-be való haladást, ha nem elég fejlett a tömegközlekedés, de élményként is kiváló így felfedezni a látnivalókat. Érdemes azonban odafigyelni néhány dologra, hogy zökkenőmentes legyen a nyaralás.

Ilyenek az igazán rossz autós szokások
Tovább

Ilyenek az igazán rossz autós szokások

Evés, telefonálás, dohányzás, vezetésre alkalmatlan cipő. Néhány a legbosszantóbb autós tulajdonságok közül, amelyek többek puszta rossz szokásoktól. Felsorolunk néhány példát, amik akár balesetveszéllyel is járhatnak.

Autók felkészítése a tavaszra
Tovább

Autók felkészítése a tavaszra

Nem elég a télit nyári gumira cserélni ahhoz, hogy kijelentsük: autónkat megfelelő módon felkészítettük a tavaszra. Megmutatjuk, mit kell még feltétlenül elvégezned ahhoz, hogy négykerekűd készen álljon a melegebb évszakokra.

Mobilozás vezetés közben? Ne!
Tovább

Mobilozás vezetés közben? Ne!

Nem lehet elég cikket, blogbejegyzést írni, nem lehet elég elrettentő kisfilmet rendezni arról, hogy miért ne mobilozzanak az emberek vezetés közben. Sajnos még mindig rengetegen gondolják úgy, hogy egy-két másodperces figyelemkiesés nem számít az úton. Sokaknak a rengeteg baleset sem elég elrettentő.

Manuális vagy automata váltó?
Tovább

Manuális vagy automata váltó?

Az autó vásárlásánál számos szempontot kell figyelembe venni. A márka, a szín, a fogyasztás, a fordulatszám, és még sorolhatnánk. Magyarországon is egyre több típusú kocsit lehet kapni automata váltóval, ami nem könnyíti meg a választást. Érvek és ellenérvek sorakoznak egymás mellett, sokak szerint tönkre teszi a vezetési élményt, ha ezentúl nem kell használnia a váltót. Mindkét oldal mellett fontos érvek szólnak, vegyük őket sorra.

Ezért életveszélyes a fáradtság vezetés közben
Tovább

Ezért életveszélyes a fáradtság vezetés közben

Nem azt állítjuk, hogy senki sem üljön volán mögé, aki keveset aludt, mert akkor valószínűleg igen kevés kocsi lenne az utakon. Ha azonban valaki nagyon fáradt, akkor igyekezzen elkerülni a vezetést. Mutatunk néhány technikát, amivel elkerülheti a balesetet a nem kipihent sofőr.

Jó tanácsok azoknak, akik nem tudják, hogy kell kereket cserélni
Tovább

Jó tanácsok azoknak, akik nem tudják, hogy kell kereket cserélni

Nem is olyan bonyolult, mint sokan gondolnák! Ha defektet kapunk, nem kell kétségbe esni, ha megvannak a megfelelő szerszámok és persze a pótkerék, akkor könnyen és gyorsan megoldhatjuk a problémát. A lényeg az óvatosság, az alaposság és persze a többszöri ellenőrzés, akkor nem lehet gond.

Ezért borzasztóan rossz ötlet a nyári gumi télen
Tovább

Ezért borzasztóan rossz ötlet a nyári gumi télen

Aki nem hajlandó a hideg idő beálltával lecserélni a nyári gumikat télire, az nem csak magát és utasait, hanem mindenki mást is veszélyeztet, akik részt vesznek a forgalomban. Így minden autós olvasónknak azt ajánljuk, soha ne feledkezzenek meg erről a rendkívül fontos kötelező műveletről. Mindenkinek a biztonsága érdekében erősen ajánlott az évszaknak megfelelő abroncs használata!

Partnereink

Korányi Kórház

Magyar Nemzeti Cirkusz

TV2

Wallis Autókölcsönző Kft

Büntetésvégrehajtás

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

Magyar Olimpiai Bizottság

Kempinski Hotel Budapest Zrt.

NATURAQUA Zrt.